Sayfa 23/810 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 177 - 184 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Sn North hiç dolar bazlı bakmamistim. Görünen o ki dolar bazli değer kaybetiyor. Sizin ciziminizde alcalan üçgen görüntüsü ve ikili dip görünüyor. Bende tl bazlı fincan kulp yaparak tamamlamış olarak gördüm. Tabi bu işin teknik kısmı. Yine de temel ne der suan bilinmez bilanço gosterecek. Endeksle de Son 2 ayda ayrıştı. Sizin bu formasyon alttan alım fırsatı verecek mi? Yoksa böyle paralel devam mı?

Ayrıca Sn North sirketin açıklamaları ne kadar dürüstçe bilinmez 2013 ten itibaren kötü gidişat değiştiği yönündeydi. Bu yıl ki açıklamalarda önümüzdeki 5 yıl içerisinde Yeni ürünlerin cirodaki oranıni %20 25 arttirilacagi yönünde idi. Bu rakam ciroya göre düşük değil mi 5 yıllık bir süreç için ? Ytd.

http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135

haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
    bir halt olacağı yok.

4. Yatırım Finansman tarafından KORDSA' nın bugün bilanço açıklaması bekleniyor. Yatırım Finansman bilanço tahmini 43 milyon TL.

Y.T.D.

5. Sn Spenc yeni ürünlerin kar marjı yüksek olur diye düşünüyorum. normal karlılık devam edip üstüne bunlar geldikçe hissede yukarı trend yıllar boyunca devam eder diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Ayrıca Sn North sirketin açıklamaları ne kadar dürüstçe bilinmez 2013 ten itibaren kötü gidişat değiştiği yönündeydi. Bu yıl ki açıklamalarda önümüzdeki 5 yıl içerisinde Yeni ürünlerin cirodaki oranıni %20 25 arttirilacagi yönünde idi. Bu rakam ciroya göre düşük değil mi 5 yıllık bir süreç için ? Ytd.

6. Gunaydin,

Bilanco geldi 87milyon559bin.

Beklenen 43mil. Ise cok iyi rakam tebrikler.

7. Beklenen donemseldi sanirim bu ise 6 aylik

8.  Alıntı Originally Posted by Dante Yazıyı Oku
    Gunaydin,

Bilanco geldi 87milyon559bin.

Beklenen 43mil. Ise cok iyi rakam tebrikler.
    O Haziran 2016 Dönem karı Sn. Dante. Bu yılın ilk 6 aylık karı ise 88.1 milyon TL. 43 milyon TL. beklentinin oldukça üzerinde. Hayırlısı olsun.

Sayfa 23/810 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •