Sayfa 23/1000 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    2002 Torosa Şahine de olmaz zira 2002 Toros'un yıllık MTV'si 150-200 TL, Yeni alınacak arabanın yıllık MTV'si en az 1500-2000TL+ , Verilen teşvik 3-4 yılda sıfırlanıyor, Ayrıca araç alınırken yüksek kur farkı , ciddi bir kalan ÖTV ve KDV ödemesi de var. Devlet havuç gösteriyor bence.
    Yersen.
    Kendi zaten almayacak, arabanın ederi 5 bin gayme, 6 bin gaymeye yeni otomobil alacak birine seve seve satar, alici 9 bin gayme OTV kar eder.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kendi zaten almayacak, arabanın ederi 5 bin gayme, 6 bin gaymeye yeni otomobil alacak birine seve seve satar, alici 9 bin gayme OTV kar eder.
    En iyi karı otomobil bayileri yapıyor yine bu işten.
    Alıcı uğraşmıyor genelde hurda bulmak için.
    Otomobil bayileri alıyor birilerinden hurda araç bizden şeklinde alıcıya güzellik yapıyorlar.
    ....

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O da pek olmaz gibi, zira satan adam o araç 5000TL'de etse köyünde veya şehirde aracını kullanıyor. 5000TL için araçsız kalmaya değmez. Ayrıca başka bir sorunda daha var tamirciye gittiğimde arka bahçede neredeyse 100'lerce hurda araçgördüm bunlar ne dedim, bir sonraki hurda indirimini bekleyen araç spekülatörleri stokluyor demişti.

Sanırım araçların hiçbir şeyini ödemiyorlar hurdaya çıkınca yasa varmış , geçmiş borçları da siliniyormuş.

Araçları 3lü 4'lü üst üste dizmişlerdi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    İyi benim araba 1996 hurdai 15000 iyi para vereyimde sıfırını alayım millet kalkınsın. Devlet itibardan tasarruf etmesin...
    Abi bu forumda kendimi çok zengin hissediyorum. 96 hyundai 99 corolla 2000 mazda 2001 carisma. Sanki para forumu değil gariban forumu [emoji848][emoji848]

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

*bm: Idlib'de büyük çaplı askeri bir saldırı 21.yüzyılın en büyük trajedisi olur, tüm uyarılarımıza rağmen en büyük korkumuz gerçekleşiyor

17.05.2019, 17:19:26

6. Döviz İşlemleri Kambiyo Gider Vergisi Hakkında Bilgilendirme!

15/05/2019 tarihinde yürürlüğe giren yasal düzenlemeyle, *döviz alış işlemlerinizde işlemin TL karşılığı üzerinden, binde 1 oranında Kambiyo Gider Vergisi tahsil edilecektir.

İng den gelen bildirimde sadece alış işleminde vergi olduğu belirtildi.
    Satarken yok demek ki?

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

Bddk başkanının açıklamasını blomberg bütün babaların turk lirasina destek vermesi lazım seklinde yazmis. Dedim boku yedik trollerden sonra ustumuze mafyayıdasaldilar. Sat kaç
    bir halt olacağı yok.

Satarken yok dolar dusurmek isteyen adam dolarini satana neden kosun
    Vergiyi
    Alana koyar
    Vergiyi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 23/1000 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız