35 dk da 5.2 milyon hacim çok komik oldu
35 dk da 5.2 milyon hacim çok komik oldu
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Mepet gibi Bi hissede 300 500 bin günlük hacim için normal sayarım üstünüde mal devir teslimi hele ilk 35 dk da 5 milyon saçma deli saçması hatta
Galip dünkü gibi yap hisseyi tavana götür alım yazıldıkça ilk sıralarda kendi alımlarına satış yaz ardından alımı güçlü tutmak için tekrar arkadan sıraya gir böylece alım tezgahını güçlü tut
Dünkü sebepsiz tavanın ardından bu gün atlayanların eline verip verip gönderdi mi galibin hissesindesiniz yeni civcivler
Suç galip veya mepet in değil bence suç ky nıngünlük %3~5 giden koca koca bankalar firmalar varken siz gelipte mepet gibi bir hisseye girerseniz yapacak pek bişey bırakmamış olursunuz galipte bu fırsatı değerlendirir
Şöyle bir ortamda bi kap atsaydı satılmayla ilgili kimsenin tahmin edemiyeceği yerlere giderdi tüm yatırımcıları dua ederdi sende kazanırdın sana güvenende kazanırdı bu furyayıda kaçırdı malesef
Bankalarda al sat yapmak en iyisi ayrıca aselsanları sat al yaptım ayriyeten bir bankayıda sürekli al sat yapıyorum bunda koyun gibi beklemekten daha iyi
Satacağını söylediği 136 gün oldu
Yer İmleri