Sayfa 23/1011 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Viop XLVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Twitterda çeteleşen çakal takımı var. Bunlar da güya piyasada saygı duyulan üstad-ı azam denilenlerden. Aynı kağıtları pompalıyolar, sırayla birbirlerine mention ediyorlar.

O derece sahtekarlık var ki güya adam doktormuş (yalan), 5 senede borsada parayı 240a katlayıp doktorluktan istifa etmiş. Şimdi de bu şekilde geçiniyormuş. Kardeş bırakın bu ayakları ya.

Gerçekten kazanan adamların çoğu no name. Asıl büyük götürenler örneğin memedabi gibi gelip burda cycle itki dalga dümen hayatla dalgasını geçen poker face adamlar. Asla tahmin edemeyecegin adamlar.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bi ara şeyler vardı, 17.45 hissecileri, adam ertesi güne nakit girmek için elindeki hisseyi 17.45 hissesi diye pazarlayıp %5 yukarılardan, hatta tahta sığ ise tavandan iteleyip geçiyorlardı, belki hala vardırlar.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    biraz kül biraz duman
    o benim işte

kerem misali yanan
    o benim işte

inanma gözlerime
    ben, ben değilim

beni sevdiğin zaman
    ah , o benim işte

o benim işte

kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4. Uluslararası Finansal Raporlama Standardı’na (IFRS) uymak için hiperenflasyon muhasebesi yapan bankaların karları tabloda ‘eridi’.

https://m.patronlardunyasi.com/haber...orundu-/272181
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Twitır "üstadlari" adları çıkmış zaten niye takip edilir hiç anlamam. Dikkate alınacak iki tane çok tecrübeli ve iyi adam var. Casaubon, bıkmışbabo..
    Gerisini boş verin yaw. Takipçi kasarak para kazanmaya çalışan adamlar..
    Bu yükseliş kendi içinde sözümona üstadlar çıkardı,sonuçta ne söyleseler gidiyor,
    patron açıklama yapıyor hisse satıyor altında "patron şirketinin altın değerinde olduğunun
    farkında değil ne kaçırdığını bilmiyor diye yorumlar,
    holding ceo ları açıklama yapıyor korkmayın bunlar
    sizi korkutup ucuza malları alma derdindeleri diyorlar ,
    aracı kurumun tepesindeki adamlar biz portföyü azalttık
    buraları riskli görüyoruz diyorlar,vatan haini bunlar sıfıra düşse satmam diyorlar,
    ama birkaç hisse düştü başladılar önlem alınsın mağdur olduk demeye.
    Şimdi şımardılar herşeyi herkesten iyi biliyorlar,bir zamanlar kriptolarda
    böyleydi,o 100-1000 e katlayanlar bile daha çok gidecek diye kâr larını almadan
    tekrar girdiler,kimi tepeden sattım diye % 10-20 düşünce tekrar girdi düştükce
    girdi o kriptocular kazandıklarını da verdi ana paralarından da gitti.
    Benzeri de borsa da olmasın çok yıkıntı olur çünkü
    adam % 200 kazanmış satmış duramıyor tekrar 10 kat olacakmış
    diye fazlasıyla geri giriyor, bir gün dip yapsa bu zaten çok gitmişti
    diye zararına veriyor böyle böyle aşağı yukarı derken kar falan kalmıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Arkadaşlar
    Böyle bir grafik ve benzerlikde takıp ediyorum
    2008 de abd endeksleri nasıl hareket etmiş
    kriz benzer olursa şimdi ne olabilir
    şayet benzer olursa
    önümüzdeki hafta sonrası orada işler karışması lazım
    sol taraf 2008
    sağ taraf şimdi
    bir iki gün eksik

Twitter'da great_martis var ona biraz bak istersen 2008 ile şimdi arasında daha benzer grafikler atıyor. Yaklaşık 8 aydır büyük çöküş bekliyor kendisi :D

7.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Twitter'da great_martis var ona biraz bak istersen 2008 ile şimdi arasında daha benzer grafikler atıyor. Yaklaşık 8 aydır büyük çöküş bekliyor kendisi :D
    https://twitter.com/great_martis/sta...Lb9lDg5xA&s=19

8.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Abd piyasalarında haziran 2023 ayına kadar çöküş değil ama bir tur düşüş daha ben de bekliyorum.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 23/1011 İlkİlk ... 1321222324253373123523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •