Sayfa 230/1009 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,833 - 1,840 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1.37 gibi bi rakama inecek
    1.35 duydum dün,
    üst limit 100k ilerle sınırlandırılır gibi,
    sigorta dosya masrafı +ek cart curt ek olur yine 1.50 altı zor olur
    İht kredisi 0.99 olursa iyi yoksa saçmalık
    ( bu arada başkanın mesajını okumadan yemekhane bölümüne önce yazmış oldum )
    sileyim orayı, saygılar

2. Benim ekmek alıp almamak önemli değil aynı ilçede semtine göre %30 pahalı yada ucuz satması meselesi aynı zincirin .

Demek ki her marketin aldığı fırın farklı oluyor

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    1.35 duydum dün,
    sileyim orayı, saygılar
    Öyle versinler 100-200 bin Kredi çekebileceğim kadar çekerim oğlanın çeyizine 100 Gr altın alırım ödeyemezsem zaten çok yaşamam. öbür tarafta ödeşiriz. Çocuklar reddi miras yapar geçer.

4. Silicon Valley Bank closed today

Sabah evden çıkar iken havanın bulutlu olduğunu gören kişilerin %50 si yağmur yağacak diye şemsiyelerini geri almaya döner ise.
    Pazartesi dünya piyasaları zorlu bir güne girecek demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    1.35 duydum dün,
    sileyim orayı, saygılar
    Kredi kartı ile nakit avans diye %1,36 ile veriyorlar 12 taksit. Ben bazı kredileri karttan nakit avans çekip kapattım. Birinin %3 biri 1,36 maliyeti var. Baya menfaatine var. Limit olsun yine çekerim.

6. Üsküdarın çıkışını bu sefer tutmak lazım.
    Atı alanlar kaçmasın.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

https://www.sondakika.com/haber/habe...ugba-15689596/

8 imam nikahı 1 kere de resmi nikahla evlendim" açıklamasıyla günlerce konuşulan Tuğba Altıntop, katıldığı canlı yayında konuya açıklık getirdi. Soruya bir anda cevap verdiğini ve rakamın doğru olmadığını söyleyen Altıntop, "Çok fazla söylemişim doğrusu 3 imam nikahım var. Diğerleri arkadaşımdı" dedi

Sayın Batman kooooş
    Ne demek istemiş? Ben anlamadım.
    Muta nikahı falan mı?

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Silicon Valley Bank closed today

Sabah evden çıkar iken havanın bulutlu olduğunu gören kişilerin %50 si yağmur yağacak diye şemsiyelerini geri almaya döner ise.
    Pazartesi dünya piyasaları zorlu bir güne girecek demektir.

Video nun gösterilen bölümünu izledim , adam alışık olunan bir durum değil ancak kontrol edilebilecek bir durum dedi , ABD TMSF si de mevduat ödemeleri için plan yapiyormus altyazı da , ABD bankacılık krizine izin verir mi zira zincir reaksiyonu olur , kontrollü krizler üretip bazı paraları iç ettiler , örnek Lehman brothers da Arapların 800 milyar USD sini aldılar.

Krizi cuma çıkarmaları yani duyurmalari ile pazartesi veya Çarşamba duyurmalari farklıdır , bu adamların oyunlarına aklımız ermez onlar kaybeder görünürken aslında biz kaybederiz . Hep böyle olur . Her zaman kasa kazanır .

Sayfa 230/1009 İlkİlk ... 130180220228229230231232240280330730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •