Sayfa 231/992 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aynen katılıyorum.Geçen Temmuzda faiz artışı yapmamasının acısını Ağustosta nasıl ödedik hep birlikte gördük.Sonrasında ağır eleştiriler almıştı MB zamanında arttırım yapmadığı için.
    Benzer bir durum yaşanabilir.Geç olmadan önlem alınmalı.
    Geçen o faizlerde yaşadığımız durumla şuan aynı değil ama.. O zaman ingiltere'ye göre faizde cazip değildik , daha önemlisi yurt içi faiz oranımız enflasyon altındaydı Kullanmadığımız bir faiz üzerinden iş yapıyorduk ısrarla inat ettiler bu yüzden o sorunları yaşamıştık. Şuan faiz arttırması için tek sebep var o da dolar/tl seviyesi, ama diğer rakamlar bu seviyedeyken sırf bunun için faiz artırılmamalı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Yarın sabit kalacak dolar düşecek düşmesini beklediğinden piyasa arttı sabit kaldığında düşüşler başlar artırmasına gerek yok

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yarin 200 bp dusus bekliyorum. Bu da burda dursun hocam...kesinlikle ytd
    Bu olursa yarın şenlik var ozaman

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Yarın faiz düşüşü ile üzerine bir de YSK kararı gelirse seyreyleyin şenliği.Ceketi bile satıp dolara yatırmalı o zaman.
    Diğer bir başlıkta şöyle bir şey paylaşılmış, doğrumudur belli değil ama ilginç bir durum.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3400753

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Geçen o faizlerde yaşadığımız durumla şuan aynı değil ama.. O zaman ingiltere'ye göre faizde cazip değildik , daha önemlisi yurt içi faiz oranımız enflasyon altındaydı Kullanmadığımız bir faiz üzerinden iş yapıyorduk ısrarla inat ettiler bu yüzden o sorunları yaşamıştık. Şuan faiz arttırması için tek sebep var o da dolar/tl seviyesi, ama diğer rakamlar bu seviyedeyken sırf bunun için faiz artırılmamalı.
    Şuanda da enflasyon altı faiz var

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Senlik yok hocam. Yilin ikinci yarisina bu faizle girmek akil isi degil. Ayrica yaz geliyor. Turizm bu ulkenin suan en iyi gelir kapisi oldu. Dolar yukselmeliki turist gelip harcasin. Yani ben olsam dolarin belli miktar artisina musade ederdim. Mb da boyle dusunecektir diyorum izleyelim...200 bp dusus dolari oyle 6-7 lere tasimaz bence. 6 yi gorse bile 5.90 lara cekilir kanaatindeyim...suanki artisin sebebi dxy nin guclu olmasi. Mutlak suretle geri cekis olacaktir. Parite 1.1 e geldi. Bu mumkun mu sizce...eniste surekli aciklama yapiyor. Iyi gidiyoruz diye. Bunlarin hepsi tesaduf mu sizce?
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    adama sorarlar bugüne kadar faizle ilgili hangi sallaman tuttu diye..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adama sorarlar bugüne kadar faizle ilgili hangi sallaman tuttu diye..?
    Hic biri tutmadi. Mutlu musun?

Sayfa 231/992 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •