Sayfa 231/1003 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben dahil seçimde iyi keklendik. Bebecan ve Davutoglu da kekledi bizi. Ben bundan sonra bu ikisine bakacam kimin götunde dolanıyor bunlar ona bakacam. Eğer ittifakın tersinde giderse ararım ana avrat söverim.
    Bizi kekleyen Kılıçdaroğlu başkası değil artık netim ama geçti
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Adam hakkaten fakirmis

3. yüzükle başlayıp üstüne -5M borç olmamış..
    şu evrak işinin dozunu azcık makül ayarlayın..
    Memento mori

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    yüzükle başlayıp üstüne -5M borç olmamış..
    şu evrak işinin dozunu azcık makül ayarlayın..
    Bu tanıdığım Millet her iki durumda da kabul eder. Boşa zahmet etmişler .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5. Seçimden önce KK'yı eleştirirken bize saydıranların gözü açılmış mı sonunda neler duyuyorum

İnanasım yok pek, KK 2028'de muhalefeti iktidara taşıyacak bölücülük yapmayın

Tuncay Özkan abim mücadeleye devam dedi

Oylar Cehap'a hadi bakayım

ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Seçimden önce KK'yı eleştirirken bize saydıranların gözü açılmış mı sonunda neler duyuyorum

İnanasım yok pek, KK 2028'de muhalefeti iktidara taşıyacak bölücülük yapmayın

Tuncay Özkan abim mücadeleye devam dedi

Oylar Cehap'a hadi bakayım

ytd
    Boş yapma o günün gereği oydu , eğer 1 yıl önceden olaydı haklı olurdun ama ben gene de Soğana , sarımsağa oy vermezdim belki hiç oy için gitmezdim zaten 2 de gitmedim.

7. 20 senedir muhalefeti dizayn eden iktidar bu huyundan vazgeçmez, KK istifa ettiği gün yerine geçecek olan A*P güdümlü adayın hazırda beklediği gündür. Bunu da yazın bir kenara. İşin içinden çıkamazlarsa bu yola girecekler.

Fetöcüler, foncular hangi partiden öcü gibi korkuyorlar ona göre pozisyon alın. C*P hangi parti ile ittifak yapınca kuduruyorlar oraya bakın.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Boş yapma o günün gereği oydu , eğer 1 yıl önceden olaydı haklı olurdun ama ben gene de Soğana , sarımsağa oy vermezdim belki hiç oy için gitmezdim zaten 2 de gitmedim.
    Aynen o günün gereği seçimi kaybetmekti gittiniz tıpış tıpış kaybettiniz. Siz çok dolu yaptınız. Ben boş yaptım

Sayfa 231/1003 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •