Originally Posted by Batman Sutbiyik ustadin ati hangisi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Onun atları ABD'de koşuyor getirmez buraya.
Originally Posted by Batman Hokumet kendimizu halka anlatamadik diyordu zamlarla pekistirmis oldu elektrik de zamlanmis Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ben yine anlamadim. Sigara zami isterim 😃😃
Originally Posted by myfinans Onun atları ABD'de koşuyor getirmez buraya. Bize alinmis galiba hic gelmiyor ama diger basliklarda aktif
Originally Posted by Webster Ustad kalbim sizle. Benim hanim izin vermez. Cocugu parka gotursem bile kamera actirir... Nasil bir suc isledin webster [emoji16]
Originally Posted by frappe Nasil bir suc isledin webster [emoji16] SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hic birsey...kadin milleti boyledir. Ne kadar sadik olursaniz o kadar kuskulanir telenize biner.syg
nezaman usd try grafiğinin götü başı bukadar oynamaya başladıysa akabinde 3 ay sonra faiz artışı geliyor
Originally Posted by Webster Hic birsey...kadin milleti boyledir. Ne kadar sadik olursaniz o kadar kuskulanir telenize biner.syg İyi telefona birşey demiyor, napıyosun sen gece gündüz telefonda tık tık öle dese, foruma da giremezsiniz.
Originally Posted by mertkucukuncu nezaman usd try grafiğinin götü başı bukadar oynamaya başladıysa akabinde 3 ay sonra faiz artışı geliyor 3 aylığına iyi bir yer bulmalı Burgan dijitale gidecez galiba
Forum Rules
Yer İmleri