Sayfa 232/1002 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    eli mahkum hocam kimse inanmıyordu ama mecburen bu adımları atacak.!!!
    uyum sağlamak zorundasın batıya yoksa malumunuz dış minnaklar bitmiyor.!!
    peki soru şu..
    devlet başkanımız haklımıydı..
    DOLAR 8 10 TL OLACAK GÜZELLEMESİ YAPANLAR haksız mı çıktı yada gerçekten bir oyun mu kuruldu bu ülkeye..
    eğer öyleyse....ÜLKECE OYUNA GELDİK.!!
    kim haklı kim haksız bilmem de bir yerde çok fazla miktarda yatırımcı varsa oradan çıkmak gerekir.
    örneğin bizdeki dolar ve altın yatırımcısı.
    ya da 1930 buhrancıları...

Bir de bizde yatırımcının ayarı yok. ya al yat yapıyor, ya da çok kısa dönemde belki gün içi ya da 1-2 haftada kar bekliyor.
    bu zihniyet oldukça enflasyon bazında kaybetmeye mahkum yatırımcıların yüzde 90 nı...

2.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Hocam 8.5milyar TL nasıl eklenecek öz sermayeye alınan borç uzun vade giderlere yazılacak bilançoya etkisi olmaz teknik olarak hatanız var. Ama likiditeyi arttırır diyorsanız evet dönen varlıklar/ duran oranı iyileşecektir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ben demiyorum bunu kuşlu sitede höstadlar diyor TEMEL ANALİZCİ bu hisse 20 tl etmez diyen HÖSTADLAR..yanlış yazdım hocam herhalde.!!gene yanlış anlaşıldık.!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yüzde 14 çakma enflasyon yüzde 50 olarak gösterilirse "işte şeffaf yönetim" diyerekten borsaya bi alım daha gelir mi acaba..
    borsaya alım gelecek de nazlanıyor yabancı, son bezdirme adımları ky yi...
    şu abd ilişkileri bir şekilde iyi kötü hallolursa iyice yürür gider.

Alıntı Originally Posted by Fqc77 Yazıyı Oku
    Adım adım devam...
    Ytd
    Boğa tuzağı olma ihtimali var mı.....?Gerçi cuma not artırı mı gelecekse kokoyu almışlarsa bırakmazlar.....bu arada bende şortları kapadım dostum....flat bekliyorum sonraki hamle için....Tavsiyelerini yanıma not ettim....Kolay gelsin....
    koç hol ile halk bank akşam bilanço açıklayacak hissesi olanlar dikkat....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    kim haklı kim haksız bilmem de bir yerde çok fazla miktarda yatırımcı varsa oradan çıkmak gerekir.
    örneğin bizdeki dolar ve altın yatırımcısı.
    ya da 1930 buhrancıları...

Bir de bizde yatırımcının ayarı yok. ya al yat yapıyor, ya da çok kısa dönemde belki gün içi ya da 1-2 haftada kar bekliyor.
    bu zihniyet oldukça enflasyon bazında kaybetmeye mahkum yatırımcıların yüzde 90 nı...
    BURDA BİR ARKADAŞ DEMİŞTİ Kİ:
    acilen bu borsaya yeni gelenlerin batması gerekiyor vs demişti..
    bende işin gerçeği bir teraz,ye koyarsak hadi altını başka bir kefeye koyalım ve şişmiş hisseleri de bir kenara koyarsak bu tarz girişimde bulunda 5 dakika da beşiktaş yapma zihniyetiyle döviz altın hisse senedi alanların çırpılması tarafındayım bu hepsi için geçerli.!!!
    bu furya bitsin gari..

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ben demiyorum bunu kuşlu sitede höstadlar diyor TEMEL ANALİZCİ bu hisse 20 tl etmez diyen HÖSTADLAR..yanlış yazdım hocam herhalde.!!gene yanlış anlaşıldık.!!!!
    Açıkçası bence de hissenin ederi 20 civarı 4-5 PD/DD neden diyecek olursanız şirketin şuan Piyasa değeri neredeyse Petkim+Türpraş ediyor ben para vermem. Açığa satış denedik patladık [emoji16]ama içeride kalan parayı alıcam geri ondan bekliyorum pusuda

Sayın trust06;sen bilinçli bir yatırımcısın.Tebrik ederim.YTD

8.  Alıntı Originally Posted by Dr.Trend Yazıyı Oku
    Açıkçası bence de hissenin ederi 20 civarı 4-5 PD/DD neden diyecek olursanız şirketin şuan Piyasa değeri neredeyse Petkim+Türpraş ediyor ben para vermem. Açığa satış denedik patladık [emoji16]ama içeride kalan parayı alıcam geri ondan bekliyorum pusuda

Buna istisna çok kuvvetli bilmediğimiz bir hikaye olması gerek SASAdaki tüm oyunu değiştirecek. Uzay ile ilgili falan. Öyle birşey varsa zaten değeri de ederi de olay belli olduktan sonra ortaya çıkar.

Sayfa 232/1002 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •