Sayfa 232/1005 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,849 - 1,856 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Biraz önce Elon Musk xAI şirket ve ekibini tanıtıyordu Twitter space de. Hala devam ediyor olabilir. Birisi sordu nasıl bir iş planınız var diye. Doğru anladıysam daha ortada fol yok yumurta yok anlamına gelen şeyler söyleyip bu şirket EMBRİYONİK (bu kelimeyi kullandı) dedi. Nereye evrilecek göreceğiz bakalım -

Yani böyle bir ekip kurup finanse etmek ve donatmak (ki adam başına düşen GPU devasa diye anladım) oldukça pahalı bir yatırım ve bunu bir iş planına bağlı olmadan yapmak ve Alemi Anlamak (understanding the universe) amacı ile yapmak da tam Musk’a göre olsa gerek -
    Atıyorum burada borsa, ekonomi ve diğer ortak konulardan konuşuyoruz.

Bazı kişiler ise bilsen ne olacak tipi şeyler için kafa patlatıyor. Elon Musk da meraklı biri, parası da var, kafasındaki sorulara yanıt arıyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ugusek Yazıyı Oku
    Biraz önce Elon Musk xAI şirket ve ekibini tanıtıyordu Twitter space de. Hala devam ediyor olabilir. Birisi sordu nasıl bir iş planınız var diye. Doğru anladıysam daha ortada fol yok yumurta yok anlamına gelen şeyler söyleyip bu şirket EMBRİYONİK (bu kelimeyi kullandı) dedi. Nereye evrilecek göreceğiz bakalım -

Yani böyle bir ekip kurup finanse etmek ve donatmak (ki adam başına düşen GPU devasa diye anladım) oldukça pahalı bir yatırım ve bunu bir iş planına bağlı olmadan yapmak ve Alemi Anlamak (understanding the universe) amacı ile yapmak da tam Musk’a göre olsa gerek -
    Finansmanı Twitter date den halledecek....çöp çatanlık yapacak.
    Musk bazen kafa buluyor....

3. Neyse ben gecelere doğru akarım,herkese iyi geceler,hoş sohbetler.
    VİOP yapmayın yanarsınız.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Neyse ben gecelere doğru akarım,herkese iyi geceler,hoş sohbetler.

YTD
    İyi geceler.

Daha sık görmek isterim.

5.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Neyse ben gecelere doğru akarım,herkese iyi geceler,hoş sohbetler.

YTD
    Gitmeden yazayım,reel piyasalar hiç tekin değil,dikkatli olun.!!(Viop için geçerli değil bu yazdığım)

YTD

6. Hatırlamaz olurmuyum, muhtemelen level atlayınca nirvanaya ulaştı, parayı bulunca da kendi fonunu oluşturmuş olanbilebilür.
    Vobu biz hep kötü tarafından bakıyoruz ama şanslı kısım hızlıca zengin olabiliyor
    Hamdım Piştim Yandım

7. Daha geçen hafta bir şekilde benim tarafımda gündem olmuş bir konu idi. Gene Mevlana’nın aşağıdaki sözü üzerine başlamıştı:

Mala mülke mağrur olma yoktur deme ben gibi, bir muhalif yel eser savurur harman gibi

İlettiğiniz Yunus Emre deyişi de benzer bir temayı işliyor, benim için tamamlayıcı oldu teşekkür ederim. (Şiirin tamamını okuyunca güzel geldi ) aşık Veysel’de de var benzer yaklaşımlar.

Sağlıkla …

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben genelde sonuç odaklı bir kişiyim.

Doğrusu süreç odaklı olmak ya da ikisini birden düşünmek.

Şu an geldiğim duygu durum nedeni ile geçmişe yönelik sıkıntım yok, ama bu duygu duruma ulaşmamış olsam tam bir enayi şeklinde yaşadığımı düşünebilirdim. Sık sık bir hedefi arayıp da bulamayanlar için dua ederim.

Bu yüzden kendi durumumu kimseye örnek veremem, kimseye de örnek olmak istemem. Hayatın her anını belirli bir hedef çerçevesinde yaşayıp tad almak veya bir şekilde anlamlandırmak lazım.

Mevlana'nın kitabını vs okumadım, ondan dolayı da maddi manevi zarara uğradım.

Ben daha çok Yunus Emre felsefesine yakınım ama tersten.

Onun bir sözü güzel.
    >>>>>>>
    Bu dünyada bir nesneye,
    Yanar içim, göynür özüm,
    Yiğit iken ölenlere,
    Gök ekini biçmiş gibi.

8. Bu şekilde oldukça etkileyici.

https://www.youtube.com/watch?v=FqPVsTgvYbQ
    Zülfü Livaneli - Geldi Geçti Ömrüm Benim

Sayfa 232/1005 İlkİlk ... 132182222230231232233234242282332732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •