Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Hakikaten uçuyoruz 4 gece 5 gün Doğu Ekspresi gezisi trenden gidiş teyyareylen dönüş 510 euro gayme.

Ispanya-Portekiz turu 7 gece 8 gun kahvaltı dahil, otobüs, uçak, bazı müzeler v.s. ulaşım dahil, 850 euro gayme.

Ulan biri 7 gece öbürü 4 gece birinde gidiş geliş 3.400+3.400 km. teyyareylen, diğeri ise tek geliş 850 km.

Ispanya turizmde Dünya 2.si Türkiye ise 4.cü sırada, hakkaten gavurlar bizi kıskanıyo.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

asımın neslini yetiştirecez..

diriliş osmanlı diye geldiler..

milletin a kodular.

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    İhbarı yapan kişi Vedat Güneş isimli bir yurttaşımız. Vedat Bey emekli Siirt te yaşıyor. Telefonuna Akbank tan bir mesaj geliyor. Mesaj içeriğinde Kredim Güvende kredi poliçenize şu adresten ulaşabilirsiniz diye belirtiliyor.

Bunun üzerine Vedat Bey, Akbank müşteri hizmetlerini arıyor ve kredisi olmadığını bu mesajın neden geldiğini soruyor. Banka yetkilisi ise aynı gün 250 bin Türk Lirası kredi kullanıldığını ve bu paraların 20 bin TL lik kısımlar halinde başka banka hesaplarına havale edildiğini belirtmiş.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa

Yani dolandırıcılar benim kimlik bilgilerimi ele geçirmiş ve telefon operatörünü arayıp hattı kapattırmış. Asıl telefon devre dışı kalınca tekrardan hattı açtırarak yeni mobil uygulama yüklemişler ve işlemleri oradan yapmışlar. Ya da hattın ikizini çıkartıp kendi telefonlarında kullanmışlar. Neticede ek hesabımın limitini yükseltip kredi kartımın nakit avans limitini kullanmışlar ve hesabımdaki parayı EFT yapmışlar.
    Amerikada buna SIM Swap denir ve hala yapiyorlar

Amerikada bunu onlemenin yolu var Turkiyede de var. Cep telefonu hattiniz kisisel degil aile planinda olacak. Aile plani olunca 2-3-4-5 kisi oldugu icin birisi arayip hatti kapayamiyor herkesin onayi gerekiyor falan uzun is. O yuzden dolandiricilar bir sey yapamiyorlar
    Aklinizda olsun

Biz de bunlardan çok var, bu da Bizans Sarıyerde enselenmişti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    asımın neslini yetiştirecez..

diriliş osmanlı diye geldiler..

milletin a kodular.
    a.nın 3 cm altında koyulacak başka delik te var, sıra ona da gelecek işin ilginci o delik cinsiyet gözetmiyor.

mehmet c. abim milletin a.ına diyordu ama bir de milletin g.tüne koymaya sıra geldi dediler mi işte o zaman sorun, kimine göre de bayram...

Mübarek fışkırıyah, sözde biz ihbar etmişiz laf Ispanyol polisi yakaladı.

Haaa... Aranızda Afrika haritasında Gineyi tek seferde gösterecek kimse varmı şahsen ben gösteremem, işte bu kadar global ülke olduk.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

kim bunları ülkemize getiren yaq..

soysuzlar çetesimi

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    a.nın 3 cm altında koyulacak başka delik te var, sıra ona da gelecek işin ilginci o delik cinsiyet gözetmiyor.

mehmet c. abim milletin a.ına diyordu ama bir de milletin g.tüne koymaya sıra geldi dediler mi işte o zaman sorun, kimine göre de bayram...
    Yok Hocam ahanda burada yazıyorum ...Cenneti garantiledik diye sevinç cığlıkları atacak Milyonları göreceksiniz...

Ben de diyorum ki son kaleyi savunmak için su nereye akıyorsa küpü kapıp doldurmak lazım...

Sayfa 233/1001 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •