Sayfa 233/266 İlkİlk ... 133183223231232233234235243 ... SonSon
Arama sonucu : 2126 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faturayı halk ödedi zaten, sende bunu anlamıyorsun dayucuğum.
    Bak 2001 seçimlerinde 2 tl olan dolar şuan 40 tl ye dayandı.
    Yani halk kesilen faturayı ödüyor halihazırda paran pula dönmüş durumda, bundan sonra en fazla ne olur dersen 80 tl olur ama bu faturayı da halk öder
    ikji sene önce arkaşlara dolar 30 olucak görürsünüz dediğimde benimle alay ettiler aynı kişiler şimdi yüzüme utançlarından bakaamıyorlar

en merak ettiğim konulardan biriside şu : (ölmemde görürüm inşallah )
    devamlı 20 numero yağ ilave edilerek motörün yanması engellenen bist'e... konacak yağ bulunamaz ve bist karaduman atarsa (ki inşallah )

bu PEHOL, VSNMD,TERA gibi tahtalarda kepitıl of A1, TERA YATIRIM'ımısı nasıl gavladacak ?

tamam çoğu işlem karşılıklıdır ama....

olsun, yüksekten satıp düşükten almak... açıkçı kepitıl of A1 in şanındandır

3. erken seçim olursa faturayı kim öder dayucum..
    farzedelim erken seçim olmadı..ama herkes farkındaki bir arayış içinde halk..bunu ne yapacaz..
    buna rağmen nasıl istikrar olacak..benim gibi düşünen çok fazla..niye dolar ve altın yukarı gitti o zaman..
    cevap; GÜVEN YOK..
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faturayı halk ödedi zaten, sende bunu anlamıyorsun dayucuğum.
    Bak 2001 seçimlerinde 2 tl olan dolar şuan 40 tl ye dayandı.
    Yani halk kesilen faturayı ödüyor halihazırda paran pula dönmüş durumda, bundan sonra en fazla ne olur dersen 80 tl olur ama bu faturayı da halk öder
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

ben diyorum size endeks 250 bin olusa birgün. karaduman ozaman girecek borsaya hemide tarlayı bile satıp girecek

borsa böyledir.. psikolocik temelli bist izmarit borsası.

5. son 5 yıllık yükselişi baz almayın..5 yıl önceleri chp 1. parti değildi..güven sorunu yoktu ya da azdı..
    bu gerçekler varken borsa çıkıp da kime mal satacak..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

full + full + 5 oda bi salon + 2 teras + eşyalı denize sıfır + 500 m2 bahçeli çimentolarla yola devam ..

bahçeye arada bi balık düşüyüo... camdan kazayla düşssen ölmezsin direk denize.

o derece..

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ikji sene önce arkaşlara dolar 30 olucak görürsünüz dediğimde benimle alay ettiler aynı kişiler şimdi yüzüme utançlarından bakaamıyorlar
    Senin arkadaşların yine iyiymiş, enazından utanma duygusunu kaybetmemişler halen mevcut
    Ben beninkilere diyorum alooo gavur paraları karşısında paramız pula döndü deye, yok şuan en ucuz enstrüman dolar deyorlar.
    Bu kadar vurdum duymaz olunur mu yahu, para seninde paran, az insanın yüzü kızarır.
    Böyle zihniyet olursa
    500 tl olursada şaşırmam
    Hamdım Piştim Yandım

ama bu sefer bistin spekülatörleri çok fena rüzgar yakaladı
    kağıtlar zaten 1 senedir yerinde sayıyor... burunlarından soluyorlar
    sabah aracı kurumu aradım... ne oluyoru deye
    ''agresif fayiz indirimi '' dedi
    dedim ne zaman ?
    ''bu ay pas, temmuz'da ...''
    dedim... temmuza 40 gün var... 40 gün sonranın fiyatlamasına , mal alımına böyünden mi başladılar ?
    bişiy diyemediler....

neyse yanlış yerden ve stopsuz şort oynamak can yakabilir... 2. bir emre kadar yasaklıyorum

bilirim bu fiyattanda long olmazsınız flat flat bekleyek bari

paralar yine bozkurtdayuya

Sayfa 233/266 İlkİlk ... 133183223231232233234235243 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •