Sayfa 234/946 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ha bu arada foruma bir müddettir girmiyordum ama çok sevdiğim bu forumu ve girilen değerli bilgileri arada toptan okuyordum.Tengrinin yokluğuna şaşırmıştım,tekrar foruma dönmesine sevindim.Haberim olsa yazma özgürlüğüne destek olurdum elbet,bence baya bilgili dolu bir arkadaş.
    Çok naziksiniz güzel sözleriniz için tşk ederim
    Bugün beni tekrar araların da görmekten dolayı memnuniyetini dile getiren tüm dostlara/yoldaşlara bin selam olsun...
    Biliyordum sevmeyenim çoktu Hisse.Net de
    Artık biliyorum sevenim daha çokmuş Hisse.Net de...
    Şu an hücre hücre bünyemin tamamını kaplayan bir mutluluk hissi ile bu satıları kaleme alıyorum...
    Bana bu mutluluğu yaşatan herkese tekrar tşkler ve selam olsun....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

En çok ersan şen hocaya gülüyorum,o kadar madde adı ,kanunun falanca maddesi şunu emreder falan.Ya acaba farklı ülkelerde mi yaşıyoruz ,ben bizim memleketi tanıyorsam o lafların hiç anlamı yok.Misal reis muhtar olamayacaktı allem kallem,deniz baykal falan hop başbakan oldu.Bu memlekette hem her şey olur hem hiç bir şey olmaz.Herşeye uygun kanun maddesi her zaman bulunur))))))

3.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    imamoglu dürüst bir siyasetci yıkıcı degil yapıcı bölücü degil toplayıcı bir dil ve düşünceye sahip..
    İstanbulda olsam İmamoglu'na verecektim. İmamoglu da bugün gitti "Özal'ın kabrini ziyaret edip duamızı ettik" dedi...Dakka bir gol bir!

4.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    İstanbulda olsam İmamoglu'na verecektim. İmamoglu da bugün gitti "Özal'ın kabrini ziyaret edip duamızı ettik" dedi...Dakka bir gol bir!
    Babası eski ANAP il başkanı olursa sonuç normal değil mi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

5. 12 öncesi dolar duruluyor 12 sonrasında çok yüksek volatilite oluyor 1 kuruşuk çıkıp iniyor sebebi ne arkadaşlar dünde böyleydi bunlar iyiye işaret değil sanki merkez bankası devre dışı kaldı bu saatten sonra swap uygulanıcağını düşünmüyorum s400 meselesi falan derken zaten ekonomi ve rezervler belli bence birileri sağlam pozisyon alıcak çok yakında zaten birileri ekonomimize saldırıyor dedi bugün bence sıkıntı geliyor yarın ataklar olacak gibi dolarda

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

5,83’e hafif sürtündü
    Belli belirsiz ufak bir temas oldu.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu iskonto ile çok satış oluyor.. Örnek INGBANK , banka Yapı Kredi'den daha az bir rakama satmış.. (533.026.621-TL yasal takipteki bireysel ve ticari nitelikli kredi alacakları toplam 10.100.000-TL 'ye ) Banka bu batık krediler için bilançosunda karşılık ayırmak zorunda, bundan kurtulmak isteyen banka bu yolu seçiyor bence iyi de yapıyor..

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/715227
    500milyonluk borcu 10milyona satıyorlarsa bir siyasi parti bu borçları alsın ve borçlulara da borçlarınızı ödedik desin. Seçmene bundan güzel hediye olur mu?

O afişlere, parti bayraklarına yiyecek içecek dağıtımlarına, ıvıra zıvıra yüzmilyonlar harcanacağına, yıllarca bu borçların sıkıntısını çeken insanlar rahatlasın.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    500milyonluk borcu 10milyona satıyorlarsa bir siyasi parti bu borçları alsın ve borçlulara da borçlarınızı ödedik desin. Seçmene bundan güzel hediye olur mu?

O afişlere, parti bayraklarına yiyecek içecek dağıtımlarına, ıvıra zıvıra yüzmilyonlar harcanacağına, yıllarca bu borçların sıkıntısını çeken insanlar rahatlasın.
    Diyelim ki bu yapıldı:

1. Sadece (1) bankanın birikmiş alacağı bu kadar, daha onlarca bankanın birikmiş alacağı kalır.

2. Hadi onlar da ödendi diyelim, bu işim asıl mağduru dönemsel olarak yapılandırılan vergi borçlarında olduğu gibi, kredi borçlarını zamanında ödeyenler olur.

3. Yapılandırma gelecek beklentisiyle kredilerini zamanında ödeyen insanlar da ödememeye başlarlar; banka başı 500 milyon düzeyindeki tahsil edilemeyen alacaklar 5 milyarlara çıkar, bankalar kredi veremeyecek duruma gelir, sistem tıkanır.

Sayfa 234/946 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •