Sayfa 234/266 İlkİlk ... 134184224232233234235236244 ... SonSon
Arama sonucu : 2127 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Faturayı halk ödedi zaten, sende bunu anlamıyorsun dayucuğum.
    Bak 2001 seçimlerinde 2 tl olan dolar şuan 40 tl ye dayandı.
    Yani halk kesilen faturayı ödüyor halihazırda paran pula dönmüş durumda, bundan sonra en fazla ne olur dersen 80 tl olur ama bu faturayı da halk öder
    Dayı fatura matara yok burada burası viop. 1 tane fiyat 2 tane yön var kalan her türlü tartışma burada sadece Noise. Noise yapma fiyata ekrana bak parani kazan kazanınca kalk. Oyun basit.

Memleketi kurtaran rakı sofrasında gene kurtarsın kimseye karışmıyoruz. Ama o işle bu işi karıştıran net batar abi.

Emmiyi hatırlayın ne diodu memedabi? Inflekşın poynt. Obo var hedef eksi diodu ne diodu memedabi unutmayın memedabinizi

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ama bu sefer bistin spekülatörleri çok fena rüzgar yakaladı
    kağıtlar zaten 1 senedir yerinde sayıyor... boğalar burunlarından soluyor
    sabah aracı kurumu aradım... ne oluyoru deye
    ''agresif fayiz indirimi '' dedi
    dedim ne zaman ?
    ''bu ay pas, temmuz'da ...''
    dedim... temmuza 40 gün var... 40 gün sonranın fiyatlamasına , mal alımına böyünden mi başladılar ?
    bişiy diyemediler....

neyse yanlış yerden ve stopsuz şort oynamak can yakabilir... 2. bir emre kadar yasaklıyorum
    temmuz mu? haziranda indirim için koku geldi aslında. Merkez bankası 100milyarlık repo ihalesi açtı.

3. çıtak dayu..faiz agrasif düşerse bizde agrasif olarak altına yumuluruz..
    emme 1 lot hisse almam..çabaları boşuna..o sandık gelecek..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Senin arkadaşların yine iyiymiş, enazından utanma duygusunu kaybetmemişler halen mevcut
    Ben beninkilere diyorum alooo gavur paraları karşısında paramız pula döndü deye, yok şuan en ucuz enstrüman dolar deyorlar.
    Bu kadar vurdum duymaz olunur mu yahu, para seninde paran, az insanın yüzü kızarır.
    Böyle zihniyet olursa
    500 tl olursada şaşırmam
    şimdi nasıl desem acaba bazı kesimler var AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ ÇEVREYİ GÖREMİYO. onlarıda öyle kabul edeceğiz artık
    bacanağımın oğlu dün bize geldiletrr hanım önlerine dondurma koydu nasılda fark ediliyor boykotluymuş almayın bunu der
    ya iyide kendileri devamlı vergi kaçırıyor milyonların vebaline giriyor bir daha ynıı durum denk gelirse bende onu dicem

5. savaş Ukrayna ile sınırlı kalmayacak deniyor..Politika oraya doğru yönleniyor diyor uzmanlar..Rusyanın hedefinde Almanya var deniyor..
    hani bu açıdan bakarsak içerdeki siyasi olaylar vs. bir anlam yükleyebiliriz..aksi halde chp üzerindeki bu oyunu kimse kabul etmez..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    temmuz mu? haziranda indirim için koku geldi aslında. Merkez bankası 100milyarlık repo ihalesi açtı.
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    çıtak dayu..faiz agrasif düşerse bizde agrasif olarak altına yumuluruz..
    emme 1 lot hisse almam..çabaları boşuna..o sandık gelecek..
    valla tam ne yazdıysam öyle dediler (yarın arar bir daha sorarım sizin için )
    akresif olayın... merkez bankası başkanımı demiş... öylemi yorumlanmış... orası hatırımda kalmadı

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    savaş Ukrayna ile sınırlı kalmayacak deniyor..Politika oraya doğru yönleniyor diyor uzmanlar..Rusyanın hedefinde Almanya var deniyor..
    Benimde anlamadığım önermen çok net en son buralarda olması gerekenlerden birisin. Ama maşallah gönderi şampiyonusun. Doğru yapıyorum diye kendini mi ikna ediyorsun bu yazılarla yoksa buradaki çoğunluğu mu ikna etmeye çalışıyorsun.

Misal Naci Ağbal görevden alınınca öldük bittik diye satanlara sonrasında ne oldu. Senin burada sürekli dediklerinle finansal piyasalar bambaşka boyut. Misal Borsacıların % 95 i Ekrem içeri alınmış alınmamış buna değil durumdan maksimum faydalanmaya çalıştı. Sende böyle yapmalısın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    şimdi nasıl desem acaba bazı kesimler var AT GÖZLÜĞÜ TAKMIŞ ÇEVREYİ GÖREMİYO. onlarıda öyle kabul edeceğiz artık
    bacanağımın oğlu dün bize geldiletrr hanım önlerine dondurma koydu nasılda fark ediliyor boykotluymuş almayın bunu der
    ya iyide kendileri devamlı vergi kaçırıyor milyonların vebaline giriyor bir daha ynıı durum denk gelirse bende onu dicem
    Ülkede ahlak bitik okeye dönüyoruz dayucuğum

Din de eskisi kadar rağbet görmüyü

Bayram namazına gittim camii doluluğu geçen seneye göre yarı yarıya azalmış,
    Kurban pazarını dolaştım, satışlar yarı yarıya düşmüş, çoğu kesmiyor
    Muhtemelen önümüzdeki ramazanda oruçlu sayısında yarı yarıya düşer.
    Dünyanın gidişatını hiç iyi görmüyorum, yakında kıyamet kopar ve dünya diye bir yer kalmaz.

Bunu öngören yabancılarda zaten uzaya yatırıma başladı, kıyamet kopunca gemilerle marsa kaçıcaklar. Benden duymuş olmada, paran varsa uzaya gidiş için 1 kişilik bilet almaya çalış
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 234/266 İlkİlk ... 134184224232233234235236244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •