Sayfa 235/727 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon
Arama sonucu : 5810 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post1806443

Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin bir hafta yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

Anderson Talisca tercihini söyledi

04 Mart 2018 | 10:58 KAYNAK: (AKŞAM)

Brezilya basınına konuşan Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, "Beşiktaş'ı Benfica'ya tercih ederim" dedi. Genç futbolcu, Portekiz Kulübü ile sözleşme uzatmasıyla ilgili de konuştu.
    Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca, kupada oynanan Fenerbahçe maçı sonrası Benfica ile sözleşmesini uzatmak zorunda kaldığını söylemişti. Bu açıklamalar şaşkınlık yaratırken, 24 yaşındaki Brezilyalı yıldız ülkesinde bir kez daha röportaj verdi. Talisca, İlk olarak Portekizden Beşiktaşa gelme fikri harikaydı. Burada çok güzel günler geçirdim ve bu hâlâ devam ediyor. Şu anda bonservisi alma işini Beşiktaşa bıraktım. Açıkça söylemek isterim ki Beşiktaşı, Benficaya tercih ederim. Kulübümde çok mutluyum. Milli takıma seçilme hayalimi burada gerçekleştirebilirim dedi.

UZATMA FİKRİNİ BEN SÖYLEDİM!

Taliscanın menajeri Carlos Leite ise, Anderson Taliscanın Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamalarla ilgili Portekizin A Bola gazetesine konuştu. Leite, Kiralamanın ikinci senesinde iki kulüp arasında bir anlaşmazlık olmuştu. Ben de onun Avrupa kupalarında oynamama ihtimalinden dolayı endişe duyuyordum. Ona Benfica ile sözleşme yenileme konusunu ben açtım çünkü bunun daha iyi olduğunu düşünüyordum. İki taraf da davalık olabilirdi ve bu durum Talisca için iyi olmazdı. Taliscanın Sözleşmemi zorla uzattılar söylemi Beşiktaş taraftarından çekindiği için yaptı. Çünkü taraftarlar Taliscayı çok seviyor ve yanlış anlayıp kalpleri kırılabilirdi diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK HEDİYESİ O OLACAK

Taliscanın 31 Mayıs 2018e kadar satın alma opsiyonu Beşiktaşta bulunuyor. Siyah-Beyazlılar, ligdeki üst üste 3. şampiyonluğunu elde ettiği takdirde yıldız futbolcunun tapusunu alacak. 20 milyon euroluk bonservisi bedelinin bir kısmını peşin, diğerini taksitlere bölerek ödemeyi düşünen Beşiktaş Yönetimi, Finansal Fair Play anlaşması bu sezon sonu biteceği için rahatlayacak. 20 milyon euroluk bedeli gözden çıkarmanın nedenleri arasında ise hem Taliscanın iki yıldır süren yüksek formu hem de hâlâ 24 yaşında olması yatıyor.

UEFA açıkladı! İşte Beşiktaş'ın sıralamadaki yeri...

Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçların ardından UEFA 2017-2018 sezonu kulüpler sıralaması güncellendi. İşte Avrupa'nın dev takımlarını geride bırakmayı başaran Kara Kartal'ın sıralamadaki yeri...

1. 1.Bayern Münih - 21.00 puan
    2. 2. Manchester City - 21.00 puan
    3. 3. Tottenham - 21.00 puan
    4. 4. Real Madrid - 20.00 puan
    5. 5. Barcelona - 20.00 puan
    6. 6. Liverpool - 20.00 puan
    7. 7. Manchester United - 20.00 puan
    8. 8. Beşiktaş - 17.00. puan YTD(yatırım tavsiyesi değildir)

3. bu sessizliğe bayılıyorum kimse yok ne güzel. Böyle sessizlik her zman iyidir ;)

4.  Alıntı Originally Posted by hakancan87 Yazıyı Oku
    bakalım dünya devi bir şirketle sponsorluk ve yüzde 10 civarında yukarı sürme bu hafta olacak mı hazır forumda da in cin top oynuyorken ;)
    O malüm sponsorluk olursa. O pilav çok su kaldırır

5.  Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    O malüm sponsorluk olursa. O pilav çok su kaldırır
    Soyleyin bizde bilelim malum sponsorluk olayini beyler..

6. Başkan divan toplantısında söyledi firmanın adını açıklamadı sadece dünya çapında bir firma dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by gologodri Yazıyı Oku
    Başkan divan toplantısında söyledi firmanın adını açıklamadı sadece dünya çapında bir firma dedi.
    Katarlılarla ülkenin arası güzel, Qatar airways mi acaba? sadece bir tahmin...

8.  Alıntı Originally Posted by Sunnyfunny Yazıyı Oku
    Soyleyin bizde bilelim malum sponsorluk olayini beyler..
    Bildığımız birşey yok malum THY çekildi onun yeri boş bildiğimiz bu qatar airways olur mu diye soruyoruz bizde sadece jimnastik kulübünde fikir jimnastiği yapıyoruz

Sayfa 235/727 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •