Sayfa 236/774 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    milletin sağduyusuna güveneceksin millet bir haini cumhurbaşkanı asla seçmez
    evet hayır konsunda tüm savları bir kenara bırakalım pkk ve batı hayırı dayattığı için sırf onlara hadi len diyebilmek için yine evet derdim
    hocam pkk hiçbir zaman hayırı dayatmadı yanılıyorsunuz...terörist başı öcalan iti bir kitap çıkarmıştı o kitabı inatla okudum her sayfasında küfür ede ede...bugünkü anayasa değişikliğini madde madde yazmış gavat 18 maddenin hemen hemen 13 tanesi aynı...bu milettin sağduyusuna elbet güveneceksin,ama vatandaş bilmiyor.meclis tv bu anayasa maddeleri görüşmelerini bile yayınlamadı,şuanda resmen reklam ediliyor maddelerin alt başlıklarını alt maddelerini millet biliyor mu ya da meydanlarda hiç bahsediliyor mu hayır...milletin sağduyusu tamamen algı operasyonu ile kontrol altına alınıyor...bakın ben Sn Erdoğanın liderliğini tartışmıyorum ama kişiye güvenmek başka bu başka,çünkü değişen anayasa...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    güvenin cumhurbaşkanı hata yaparsa bir sonraki seçimlerde tokadı yer
    Cumhurbaşkanı (veya halkın seçmediği yardımcısı) hata yaparsa bir daha seçim meçim olmaz ki..

3. '' BU ANAYASA KİMİN TARAFINDAN YAZILDI '' sorusunun cevabı yok.

Ben de şüphe duyarım.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    seçim olduğu sürece korkmayın bu millete güvenin cumhurbaşkanı hata yaparsa bir sonraki seçimlerde tokadı yer ki milletin sağduyusu millete ihanet edecek kişiyi asla başkan yapmaz
    Adalet bakanı Gız bekirin öyle demiyor ama parlamenter sistem özü gereği, güçlü sistemin önünde bir engeldir diyor...Yani meclisede seçimede gerek yok, seçelim bir sultan olalım kapı kulu demiyormu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı (veya halkın seçmediği yardımcısı) hata yaparsa bir daha seçim meçim olmaz ki..
    Halkın seçmediği yardımcısıyla ilgili sorum gerilerde kaldı..

Bir daha sorayım..

CB yurtdışındayken, tüm yetkilerini devrettiği yardımcısı, bu yetkileri kullanarak, meclisi fesih edip, dışarıdaki CB'ını da içeri almazsa ne olacak.. ??

Soru bu..

Cevap ne.. ??

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Rumenigge konuştukça batıyorsun kusura bakma...pkk özerk bölge, otonomi istiyormu istiyor..Bunun için ne olması gerekir. Anayasanın 123/3. maddesine göre TBMM nin bu konuda karar verip yeni eyaletler kurması gerekir. Şimdi ne oluyor, bu 123/3. madde tüzel kişilik kurma yetkisi TBMM nin elinden çıkarılıp seçilecek başkana veriliyor ve sen hala pkk başkanlığa karşı diyorsun...yahu ben pkk lı olsam bana özerk devlet yolunu açacak şeye seve seve bin kere evet derdim...
    demekki senin tezinde bir sorun var düşün bir nerde hata yapıyon pkknın şuanki baş yılanının hayır konusunda bir çok demeci var (son demecinde araya mhp yi de katmış) buraya alarak reklamını yapmak istemiyorum o itin
    ama gerçek olan şu pkk hayıra destek veriyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...081#post170081

Bu yazıyı bir okuyun.. Gelecekte nelerle karşılaşabileceğimizin ihtimallerini düşünün...

Olmaz olmaz deme... Olmaz olur... olur mu.. olabilir mi.. ? olabilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Halkın seçmediği yardımcısıyla ilgili sorum gerilerde kaldı..

Bir daha sorayım..

CB yurtdışındayken, tüm yetkilerini devrettiği yardımcısı, bu yetkileri kullanarak, meclisi fesih edip, dışarıdaki CB'ını da içeri almazsa ne olacak.. ??

Soru bu..

Cevap ne.. ??
    rumenigge.. lütfen şu soruya bir cevap ver de arkadaşlar aydınlansın..

Sayfa 236/774 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •