Sayfa 236/754 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 6027 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Bilanço da fena değil bence 50 milyon zarar azalmış.
    Arsa satışları bekleniyor
    Heran ziraat bankası ile anlaşma sağlanabilir
    Birde kazanılacak bir mahkeme var fetönün şike sürecini yönettiği savcıları hakimleri dünya biliyor TFF den alınacak tazminatlar vs vs olursa işin rengi boyutu çok farklı yerlere gidebilir Fener de
    Ali Koç sıradan bir adam değil Zeki adam ben onun gibi olsam feneri bir dünya devi yaparım adımı altın harflerle kazırım bu fırsat herkese gelmez
    Ali Koç un kulübün parasına kendi şirketlerine yardımına ihtiyacı yok Ali Koç um tek derdi namını yürütmek bunu işadamı olarak zaten yapıyor ama 30 milyonun lideri sözcüsü olarak yapmanın tadını milyar dolarlar vermez adama
    Bunlar benim hayallerim ytd

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Hedefler buyuk. Bilinmeyen cok. Risk buyuk.

Hisse hizli yukseldi. Hersey olabilir. Hisseye asik olmadan, objektif ve dikkatli sekilde takip etmeye ve sabirli olmaya calisamaya devam

Tum KYlere bol kazanclar

3.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    ts. u. bir ay önce portföyden çıkarıp . üç büyüklerle yola devam diyerek topladık bakalım.......

ama maşallah şampiyonlar ligine beşiktaş değil de . sanki fener gidecek gibi diri duruyor . bizim beşiktaş da tık yok yahu.

Y.T.D
    yolun açık olsun fener güzel kazandırdın son iki haftada........

biraz kar satışı moral oldu portföyde haalen bir miktar var............

4.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    yolun açık olsun fener güzel kazandırdın son iki haftada........

biraz kar satışı moral oldu portföyde haalen bir miktar var............
    Aynen ortak. Sağolsun fenerimiz. 2 haftada iyi kazandırdı. Ben de biraz takipciyim.Kalan ortaklara bol kazançlar

5. sportıflerde fıyatlama olursa çılgın rakamlar ortaya çıkabılıyor.. bu fiyatlarda açıkçası fazla rısk gormuyorum bır tl aşağısı bır tl yukarısı çok muhım değil.. Fener şampıyon olmasa bıle 14/15 tl mınımum ederıdır benım için.. Yeterkı kume düşme hattında olmasın.. Ama eğer Erol Bulut elinde olan ıyı bır kadroyla gıttiği Anadolu takımlarında yaptığını fenerde yaparsa ve son haftalara kadar feneri İlk ıkı üçte tutabılırse o zaman yılların bırıkmışliği patlayabılır.. Ben ufak hesaplar yapmadan bır mıktarla burada olmayı tercih ediyorum şahsen..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by Poma22 Yazıyı Oku
    Bilanço da fena değil bence 50 milyon zarar azalmış.
    Arsa satışları bekleniyor
    Heran ziraat bankası ile anlaşma sağlanabilir
    Birde kazanılacak bir mahkeme var fetönün şike sürecini yönettiği savcıları hakimleri dünya biliyor TFF den alınacak tazminatlar vs vs olursa işin rengi boyutu çok farklı yerlere gidebilir Fener de
    Ali Koç sıradan bir adam değil Zeki adam ben onun gibi olsam feneri bir dünya devi yaparım adımı altın harflerle kazırım bu fırsat herkese gelmez
    Ali Koç un kulübün parasına kendi şirketlerine yardımına ihtiyacı yok Ali Koç um tek derdi namını yürütmek bunu işadamı olarak zaten yapıyor ama 30 milyonun lideri sözcüsü olarak yapmanın tadını milyar dolarlar vermez adama
    Bunlar benim hayallerim ytd

[emoji122][emoji122]...

Dolar bazli baktığın zamanda hisse sürünüyor..haber çok bakalım ne olacak..dün cumhurbaşkanımız ile görüştü kafasında planlar var..

Borsada fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme

7. Mhk başkanı Zekeriya Alp istifa etti beter olsun geçen yıl hakemler başta eyyamcı Cüneyt olmak üzere Alanya Kayseri maçları aynı pozisyonu takibe penaltı çal bize devam hakem var a yalvarıyor çağır beni diye ama yokkkk talimat gelmiş bir kere
    Herhalde baktı bu kadro ile ve reis e yakınlık ile feneri bende doğrayamam iyisini ufaktan ufaktan topuklayım dedi

1 ayda yatırımcısına son model araba aldırdı , şimdi ev aldırmak için uğraşıyo ne hisse be...

Sayfa 236/754 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •