Sayfa 236/616 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 4925 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Gelsin ortak 2,98 den kaptırdığım vardı 2,90 a onuda alırım ne yapalım
    Aşağıda gördüğüm bir rakam var ama, aşağı yönlü fiyat vermek istemediğimden fiyat yazmıyoru.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2. Bunlar fötöcü olmasin kayyum atamak için boyle spk tarafindan baskı yesin aklımda deli sorular koza da böyle olmuştu.

3. Adamlar paramızi koydu dolara altına burda cikcak diye bekle dünyayı götürdüler hissenin fiyatı umrunda degil 3 altına gider cumaya kadar

4. Bi zamanlar ihlas holding vardi gözdesi milletin 2 liraydi bi inmeye başladı 0.20 de aldi soluğu kimler yok oldu gitti hayellerle hala 0.64 lerde oyalaniyo böyle bi fragman dönüyo polhoda hırsizlar bunlar devletle beraber yatirimcinin parasina el koydular.

5.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Bi zamanlar ihlas holding vardi gözdesi milletin 2 liraydi bi inmeye başladı 0.20 de aldi soluğu kimler yok oldu gitti hayellerle hala 0.64 lerde oyalaniyo böyle bi fragman dönüyo polhoda hırsizlar bunlar devletle beraber yatirimcinin parasina el koydular.
    Selamlar kardeşim ihlas ile polho 'yu bir tutmanızı istemem birinde şişirilmiş değerleme birinde yerin dibine girmiş değerleme var rasyonel acıdan birbirleriyle kıyaslanmayacak kadar fark var biri faaliyet tarafında geri geri giderken diğeri her dönem büyüyor..tamam her nekadar piyasaya çıktığı günden beri yatırımcısını surundursede en azından ihlas gibi olacağını tahmin etmiyorum ben şahsen 3 tl altında tüm portföyümü polho yapacağım benim gibi düşünen çok yatırımcı olduğunu düşünüyorum dolar bazlı tarihi diplerde zaten şu anki borsadaki piyasa değeri sadece limanını bile etmiyor tabiki insanın aklına herşey geliyor haklısınız

6. polho bence gelecek vaat eden hisse finansallari ve yatirimlari gittikce guzellesiyor. ben son 3 aydir topluyorum su an dolara gore zararda tl ye gore kardayim hedefim bir 500binlot toplayip 3 sene beklemek ama hisseye haksizlik edipte ihlasla karsilastirmak bence hisseye haksizlik zaman herseyi gosterecek iyi aksamlar

7. 3.21 alış yazmaya korkuyorlar. Alışa hemen satış geliyor. Bu fiyatlarda kaldıkça ucuz diye, küçük yatırımcı dolacak. kimse ky dolu şirketi yukarı taşımayacak, gelene gidene mal satacaklar.Bu süreç uzun yıllar sürüp gidecek, ucuz kaldıkları için ıhlaslar gibi.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

8.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    3.21 alış yazmaya korkuyorlar. Alışa hemen satış geliyor. Bu fiyatlarda kaldıkça ucuz diye, küçük yatırımcı dolacak. kimse ky dolu şirketi yukarı taşımayacak, gelene gidene mal satacaklar.Bu süreç uzun yıllar sürüp gidecek, ucuz kaldıkları için ıhlaslar gibi.ytd
    Aynen öyle bir fragman düşmeyecek ama herkes indikce alacak 3 oldu al 3.10 oldu al tarihi dip dolar bazinda bitik bi liman parası al babam al 5 yıl beklersen ne olcak 3 ten aldın diyelim ne kazanacan demek istediğim bu adamlar yıllarca paramizi kullanacak hisse 3 liradan kurtulamiyacak devlet zaten ilgilenmiyo kime ne şikayet edecen bi liman parası diye bu film başlamayacak fragman dönüp duracak .

Sayfa 236/616 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •