Teknikte Golden Cross gerçekleþti, Virajlý korkutucu yollara girmek üzereyiz, dökmek için sert hareketler gelebilir tansiyonu ve kalbi olanlar dikkatli olsun. Eðer Dökülen az olursa bir süre hafif eksi ve yatayda dolaþabilir... Çýkarýmlarýma göre aslýnda hissede fazla küçük yatýrýmcý yok ama daha kötüsü az olan yatýrýmcýlarýnda büyük lotlarý var. Akýllý para önceden hisseye park etmiþ durumda. Onlarýn (akýllý paranýn) inadý ve kararý hissenin kýsa ve orta vadede kaderini þekillendirecek. Maliyetlerin en yoðun olduðu bölge neresi tam olarak onu araþtýrmak lazým. (Ben takas okuma konusunda iyi olmadýðýmý söylemiþtim, bu konuda akýllý bir arkadaþ Kurumlarýn en yüksek maliyetlerinin nerede olduðunu bulabilirse büyük iþ yapmýþ olur) Eðer o bölgelere gelirde hacim artarsa mal el deðiþtiriyor derim ve arkama yaslanýrým. Maliyetlerin en çok olduðu bölgede büyük hacim bekliyorum. O hacim olmazsa hisse tekrar geri gelebilir. Ayrýca son çeyrekte Döviz yükseliþinden - 158 Milyon kambiyo zararý gelmiþti. 2022 ilk çeyrek bilançosununda bu minimum düzeye inecek. Ýlk çeyrek bilançosunu ben baya baya iyi bekliyorum; tabi hesapta olmayan, gözümden kaçan bir gider olursa da onu bilemem.
F5321 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri