Spkk dan ses çıkmadı bu işi yarın veya cumaya mi ertelediler nedir gene oyalanirlar işleri coook zar halka arzlara gelince bir bitmeden öbürünü aciklarlar hem de 3-4 er herhalde oradan kıyak var mı kidiyelim
Spkk dan ses çıkmadı bu işi yarın veya cumaya mi ertelediler nedir gene oyalanirlar işleri coook zar halka arzlara gelince bir bitmeden öbürünü aciklarlar hem de 3-4 er herhalde oradan kıyak var mı kidiyelim
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
BFREN SPK dan sermaye artışı için büyük bir ihtimalle onay alacaktır zaten sermaye artışı açıkladığı zaman hisse nerden nereye yükseldi onay açıklamasının çok fazla bir etkisi olacağını düşünmüyorum şahsen ağalar isteseydi dahada yukarı sürebilirlerdi asıl benim merak ettiğim bölünme sonrası hareketi ne olacak çünkü 2027 sonuna kadar sermayesini 450 milyon tl yapacağını açıkladı
Düşüncelerim beni bağlar yatırım tavsiyesi olarak düşünülmesin saygılarımla
Sevgili filozof dikkatini çekti mi bilmiyorum her ucunde de alıcı akyatirim ilk defa akda böyle bir olay oluyor bankof milisi bu sefer seyrettim yoksa spegin ek işleri mi anlamadim umarım bankof dakilerle ilgisi yoktur bir fısıltı mi duydu ak acaba son karanlık odada süpürdü kerata
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sizleri keyifle okuyorum sadece çok sıktı bıktırdı ama sabır sebat diyorum kendime ve artık hedef fiyatımı iyice güncelledim dolar bazlı kısmetse göreceğiz o rakamları
Yer İmleri