Sayfa 236/1005 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop LII

1. Insanlar evde dizi izleyerek milyoner oldu . Bu emekli borsaci dayilarda zenginligini sosyal.medyada borsa masturbasyonu yaparak kutluyor . Olay bundan ibaret . Hesaplarinda ucan kacan paralar vs yok .

Sadece 3 senedir oturdugu evin 1 milyondan 25 milyona gitmesini kutluyor . Bende olsa bende gunesde yumurta kirarim sirket analizi yaparim canm.sıkıldıkca nasil olsa birsekilde gidiyor hersey

Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Boyle ralli olmaz ozellikle dolar bazli . Herkes arşa cikmis okdr mutlu ki ve okdr emin ki . Enflasyon devam edecekmis . Enflasyon devam etmeyecek . Baz etkisinden bir haber gerizekalilarin laflari bunlar . Sene sonu %30 35 bandinda olacak.enflasyon .

Yatay da duzeltmis aslinda 5700 e duzeltmeliymis ordan daha cok gidermisiz . Vay be . Ne guzel .

Dolar bazli atmis ortaya ak sakalli dede ne olacakmis ne guzel.tobo varmis . Allah Allah kimse gormuyor bunu yozgatin koyunden bile gordu adam onu . O tobolar aylarca yatmaz . Yedirmezler adama . Ters bayragi ceker tobonun sapini verirler .

Bukdr herseyden emin 3 yildir sinirsiz giden borsa sisiren ustatlar . Herkes herseyi ogrenmis keyifle para kazaniyor . 60 binde btc oldugunda dunyada garson insaatci amale bulamazlar dedm . Bunun sonu olmali herkes isine gucune bakmali .

Suan ki durumuda ona benzetiyorum . Evet dolaf bazli hersey iyi duruyor ama yedirmezler gostere gostere aylardr gozumuze soktular .

Kitle olaylaridir borsa . Yoksa borsaya 3 milyar dolar sok olsun 20 bin ne olacak . Yukselmesi kimin isine geliyor garibani zengnmi edecekler .

3 senedir yaptigi duzeltme gecen 6 ay daki bazi hisselerde %40 50 dusus . Bunuda 2 ay da geri aldi . Nasil olsa cikar mantigida var .

Hele 3 senedir borsa gorenlerin ukalaligi yok sepet yap yok gelecegn kurtulur yok bilmem ne alayi gerizekali . Dikkatli olun .
    Dolar bazlı bakarsan çoğu hisse zararda. Borsada dediğin gibi sürekli kazanılan bir dünya yok. Öyle olsaydı buradaki arkadaşlar zengin olmuştu.

3. Borsanın yüzde doksanı yatırımcıların yüzde üç/beşindedir ağabey. Küçük yatirimciyi iplemez kimse. Biz kimiz arka odalarda para altın stoklayqnlar yaninda. Asıl sahiplerine teslim edecekler bıyıklı bıyıksız yabancıya. Para önemli değil bu yabancılar icin yeniden sahipliktir. Dünyada nasıl olacaksa aynısı olacak. Adam matbaadan basacak gelecek alacak diğer ne kadar finansal enstrüman varsa. borsamizin tahtacisi yabancilardir. O arada ne kadar sebeplenirsek kârdır. Hepimizin elinden alacaklar kağıtları çatır çatır vay anasını diyeceğiz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Pekii Şakir bey, yatırım öneriniz var mı? Arkadaş adam gelmiş viop forumunda borsa kötülüyor. Madem düşecek endeksi shortla da sen kazan sn. Şakir
    Borsa kotulemiyorum ben 25 senedir borsadym senn yasin kadar belkide . Burada kimse yokken borsa ralliye cikiyor 2000 tarzi ralli olabilir diyende bendim . Ben zaten shorttaym . Senn gibiler iste sorun olan muhtemelen 1 yildir borsadasn .

Isteyen kaile alir istemeyen almaz . Herkesin isi rast gitsin .

Okdr gocmeni is gucu olsun diye aldilar . Sen ve senn gibileri borsada milyoner yapacaklarini sanmiyorum . 1 alir 2 alir . Nasil.olsa donuyor der 3. Cude alirsin o seni alir .

5. Apo yu biliyorum da kardesi olan Nuriş i kastetmiyorsun umarım[emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Nuriyle apoyu unutmuşsun hocam.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Son kez sunu ekleyeyim . Yazimda dolar bazli herseyin cok guzel gorundugunu fakat herkesin dilinde oldugundan koyunden disari cikmamis dayilara bu hizmet fazla . Yedirmezler diyorum .

İşin sosyolojik kismindan bahsediyorum . Hayat cok guzel turkiyede gecinemeyen salaktir diyen varos mahallede oturan bir bayan yazisi okudum . Ve sonunada ben borsada milyarlar kazniyorum diye ekliyor .

Bana ters . Ben korkarim . Hazir ab yede giriyoruz , ordan cikip imf ile 10 12 b $ aliyormusuz . Cok guzel hersey .

Bunlar yok olmadan ben girmem . Kalip kazananada saygim sonsuz . Zaman yalan soylemez

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    gece avcılarını avlama hareketi idi
    21:00--22:00 saatleri arasında
    734500 fiyattan VAKIF YATIRIM'ın 500 lot şortunu yatırım finansman karşılıyor
    22:04--22:10 arasında yapı kredi tahtayı 735 ten 736 ya çekiyor
    (burası önemli )
    22:15--22:23 arasında MEKSA 736-736,5 aralığına 500 kontrat ile takozu koyunca
    VAKIF'ı patlatıyorlar, 739000 ortalama ile 400 şortu stoplatıyorlar
    Senin bu dediğine göre pazartesi kırmızı olacak o zaman yoksa vakıf ne güzel şort açmış karışmasalar pazartesi gapla hallederler di boşuna heyecan yapmışlar...

8. Sayın Şakir bey dikkat çekici yazmışsınız ama bir sözünüze katılamayacağım.Enflasyon düşecek demişsiniz ama TR bazlı düşmeyecek.Benzine zam hazırlıkları var + doları 26 da ne kadar tutacaklar tutamayacaklar size hemen söylim.Dolar giderse benzin ardından elektrik .Rusya ya olan geçen seneki doğalgaz borcumuz ne olacak.Bu sene de mi borç yazdıracağız.Bunu isveç in nato ya üyeliğine paldır küldür onay vererek mi yapacağız.Velev ki sizin dediğiniz gibi baz etkisi ile enflasyon düşse bile dediğiniz rakamlar 30 35 ki baz etkisi ile düşüşün düşüş olmadığını tam tersine gerisin geri zıplamak için bir süre dinleme olduğunu piyasa bilmiyor mu.Türkiye yıllarca 6-12 arası enflasyon ile yaşadı.Şimdi bu 6 olan alt değerin ben 30-35 olduğunu düşüyorum.Artık yeni bandımız 30-80. Tabi resmi rakamlar ile.Yani welcome to the 90s .

Sayfa 236/1005 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •