Sayfa 237/997 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Ahmetg Guest
    hayatimda icki icmedim ama bu adamla oturup raki icerdim

ne guzel sohbeti vardir

http://www.paraanaliz.com/2017/yazar...ndemigi-16621/

2.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Değil, karı koca öğretmen olup ,3
    .500 er birim maaşla enflasyona ezilip 100.000 tl den Aşağı arabaya binilmeyen ülke ..

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hangi şehirde oturuyorsunuZ?

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Değil, karı koca öğretmen olup ,3
    .500 er birim maaşla enflasyona ezilip 100.000 tl den Aşağı arabaya binilmeyen ülke ..

3.500 er lira maaşla ne hamsi alınır
    her gün hamsi ye bitmez para
    bir halt olacağı yok.

Hersey sudan ucuz hersey bedava neresiymis burası çok merak ettim .

5. hamsinin kasası Trabzonda 5 tl idi,20-25 kg ilk kasa, hiç unutmam mezat yerine 1 karton malboro götürmüştüm, hepsini önüme gelene dağıtmıştım, yıl 2004. hiç balık almadan o gün çıktım, 1 hafta sonra 1 kasa hamsi aldım 5 tl uzattım bizden olsun demişlerdi, palamut bile Norveçten geliyor, yerli değil hiçbiri , birde dondur çözdür, tekrar dondur, sonra çözdür, sat millete, yesin millet, balığın üstüne 10 kilo domates yesen içindeki likopen bile Hicrelerde oluşan tahribatı gidermez, kısaca balık yok o yüzden balık fiyatları uçmuş durunda, denizden olta ile tutan adamı yakalayıp elindeki balığı para ile almak en doğrusu, o tazedir, sağlıklıdır, gerisini ben lüfer yara levrek olsa kg ına 4 tl vermem ve yemem .he:
    Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak
    duhul: eylül 2012

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    palamut bile Norveçten geliyor, yerli değil hiçbiri , birde dondur çözdür, tekrar dondur, sonra çözdür, sat millete, yesin millet, balığın üstüne 10 kilo domates yesen içindeki likopen bile Hicrelerde oluşan tahribatı gidermez, kısaca balık yok o yüzden balık fiyatları uçmuş durunda, denizden olta ile tutan adamı yakalayıp elindeki balığı para ile almak en doğrusu, o tazedir, sağlıklıdır, gerisini ben lüfer yara levrek olsa kg ına 4 tl vermem ve yemem .he:
    hocam bir saniye

son 24 yildir donmus sonra cozdurulmus balik yiyorum cunku amerikada taze balik satilmaz

ee simdi biz vucudumuza zararmi veriyoruz? Internette donmus balik yenmez uzak durun falan diye bir yazi gormedim

konuyu biraz acarmisiniz?

olmaz ole canim devletim bunlara en az %50 kdv ile otv nin varyasyonlarini eklemeli, para lazim,
    ee halkimizda para da gani, jeep ler ile ben mi geziyorum hehehe

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    İstavrit 15 hamsi 15 ,palamut 15 ..mezgit 40..uskumru 40..bırakın lahmacunu vs yı. Hafta sonu balikhanedeydim 57 kişi vardı önümde ..vermiş allah baba..yesin millet bu paralara...son yıllarda gördüğüm en şaşalı en güzel tezgahlar..tabi sebebi nedir hükümet politikaları .mı .avlanma yasaklarının sikilastirilmasi mi bilemem ..manda kiymasinin 40 lira olduğu yerde beleş. .ama ş var milletimizin refah seviyesi artmış enf.falan burda 300 500 u olana dolarla kazanana dert olmus ..herkes balığını ya balikhanede pişirtiyor yada lokantada yiyor kilo işi ..

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by selka Yazıyı Oku
    Bilmem ki.. Kavurmalı pideyi çok severim. O mu dokundu ki... Çok güzeldi ama Sn.r.lucas...[emoji6]

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    https://www.zomato.com/tr/istanbul/%...saray-istanbul

Burayi tavsiye ederim.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 237/997 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz