Sportif başarı sürekli olursa hem reklam hem forma hem tirubin gelirlerini hemde futbolcuların değerini arttırır sürekli olursa tabi
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sportif başarı sürekli olursa hem reklam hem forma hem tirubin gelirlerini hemde futbolcuların değerini arttırır sürekli olursa tabi
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih tekerürrürdür.
Hatalarımız olmuştur. 2.20 de satmak zorunda kaldım. Altı bir önceki dip olacaktı ve oldu. Kademeli alıma başladım.
Yeni dönemde herkese bol kazançlar dilerim.
Son düzenleme : $DOLLARS$; 03-09-2018 saat: 18:34.
Eskiden tspor forumu çok kalabalıktı, şimdi kimse yok, hisse tarihi dibinde, belli ki ky fena silkelendi bu hissede çok can yandı, ky ne zaman gelir hisse ,6-7 tl oldugunda, tabi sampiyonluga oynarsa.
Hamsi sezonu![]()
Son düzenleme : borsaazmanı; 10-09-2018 saat: 15:23.
TSPOR günlük
![]()
Hamsi değil, sazan sezonu!! Ts nin kap bildirisine bakın derim bugün tarihli . Stat devri için hala görüşüyorlar 2 yıl oldu.. hisseye 1.59 1.80 ve 2 lerden girmiştim 3.70 3.60 3.50 lerden satmıştım, sonra tekrar 3.20 3.30la5fan yüklü girdim ne var ne yoksa, sonu hüsran hayal kırıklığı ve soğuk duş.. çok şükür az hasarlı atlattım.. Burdan ts li olup borsaya yeni girecek renktaslarim... Alım için karar sizin ama coooook dikkatli olun.. burası stat atmosferi gibi olmaz. Bu işte taraftarlik olmaz, forma al bilet al klübe destek ol, hisse alarak destek olmazsın takımdan soğursun... burası borsa....... ... .... hissede olmaksızın maçlar skorlar ayrı güzel stressiz, galibiyeti fiyatlamaz, tarihi hezimetlerde zirve yapar, hep ters köşe olursunuz #tspor bu kan emici ******** spek var... hissede olmadan daha keyifli adıma.. eski dostluklar adına güzel hayaller günler adına takibimde #tspor, ara ara bakıyorum kimse kalmamıs galiba.. son olarak dolars a dikkat edin, ne derse tersini yapın... bunu okuyan sen sevimli şey, #tspor alırsan 2 sene sonra sen de buraya birşeyler karalarsın not et bunu [emoji3]
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri