Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Evet o faktörden dolayi oyle dedim, ince bir buzdalar bakalim ne olacak?
    Sandıklar patlarsa çıkabilir gibi geliyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    pek nikinizle uyumlu olmamış hareketiniz fakir fukaraya verseydiniz tüketmek şartmıydı
    O zamanlar bekardım. Zaten yemek yapmak zor geliyordu. Ben de bu şekilde bir çözüm buldum. Fakat, aşırı yumurta yemenin hayati bir risk taşıyabileceği gerçeğine odaklanılsın diye bu paylaşımda bulundum.

Adana'da 500 tl borç para isteğini reddeden anneannesi Elif Tul'u (83) çarşafla boğan İsmail C. (27), tutuklu yargılandığı davada 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

4 bin lira kredi kartı borcu olduğunu öne süren İsmail C., "Borcumdan dolayı eşimle kavga ettik. İşsiz olduğum için anneannemin yanına giderek 500 lira borç istedim. Parayı vermeyince çarşafla boğdum dedi .

Mahkeme heyeti, sanığı 'üst soya karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına mahkum etti. Daha sonra heyet, 'basit haksız tahrik' gerekçesi ve sanığın duruşmalardaki iyi halini dikkate alarak cezayı 20 yıla indirdi.

Tövbe tövbe kufur etmeyeyim şimdi ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    O zamanlar bekardım. Zaten yemek yapmak zor geliyordu. Ben de bu şekilde bir çözüm buldum. Fakat, aşırı yumurta yemenin hayati bir risk taşıyabileceği gerçeğine odaklanılsın diye bu paylaşımda bulundum.
    harcamıyorsan proteinden gidersin bizim arkadaş her sabah 6 yumurta yer ama manyak spor yapar
    bir halt olacağı yok.

https://wa-piri-typeform-uniqueuser....isIframe=False

alın size angara için bir seçim anketi oy kullanmak isteyen buyursun
    bir halt olacağı yok.

bir halt olacağı yok.

Bakan Dönmez: Elektrikte arz, talebi geçti

iktisadın kuralı uygulansın o zaman
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    harcamıyorsan proteinden gidersin bizim arkadaş her sabah 6 yumurta yer ama manyak spor yapar
    Spor yapmıyordum. O nedenle de, bana fazla zarar vermiş olabilir. Ama, her şeyin fazlası zarardır, düsturuyla hareket etmenin çok doğru olacağı düşüncesindeyim.

Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •