Sayfa 238/269 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon
Arama sonucu : 2145 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: TRKCM - Trakya Cam

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    yanlışım var ise düzeltiniz.

hissenin zaten %28'i halka açık.

ve toplam hisse sayısı 1 milyar 250 milyon

bu verilere göre 350 milyon dışarıda gerisi ortaklarda oluyor.

buda bana göre düşüşünde durağanlığın da sanki ortaklar arasındaki sorunmuş gibi yansıyor. ( para babaları da dahil yabancı gibi )

önceden ky elinde var diye düşünüyordum fakat bana artık pekte öyle gelmiyor kaldı ki 350 bin yeni yatırımcı alımda iken artık kumar gibi bakılıyor hisselere.

ytd.
    Rakamlar doğru kardeşim.

Diğer konularda da aynı fikirdeyim. Bist bir kumarhane. Ama büyük holdinglerin kağıtlarında bu çok zor (azeriler hariç ). Bist30 kağıtlarında yapılabilecek tek şey, çıkarlarına göre algı yönetimi. Kimse kızmasın ama ky ve trader gelmesin şişecam grubuna.

2. BİST bir kumarhane değildir kumarcı olan insanlardır.Daha 50-100-200 keşismesi ne onu bile bilmeden sağdan soldan okudukları ile parası var diye kendilerini bişey sanıp George Soros edasında bu topiclerde ahkam kesenlerdir bunlarda...Piyasa böyle haddini çapını bilmeyenler ile dolu maalesef.Bir çok yeri şöyle mayıs 15 ten sonra okuyun 98 binlerde borsadan uzak durun diye millete akıl verip 115 binlerde kredili mal alan ya da kaldıraçlı long pozisyon açanlar var.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 24-06-2020 saat: 09:27.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2 haftada %15 prim yaptı.

1 ay düşüyor

1 ay yükseliyor

yükselme ayında

ve geçen ay ki yükselmesini yani 3,62 sınırını aştı.

hemde kolay bir şekilde. hedef 4 tl olabilir.

bu yükselişin amacı

1 çok düşük kalmıştı

2 çok bekletti ( genel borsaya uymadı )

3 sıra geldi

4 birleşme sonrası fiyatlanmanın dahada iyi olacağı haberini aldılar. topluyorlar.

kesinlikle ytd.

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    BİST bir kumarhane değildir kumarcı olan insanlardır.Daha 50-100-200 keşismesi ne onu bile bilmeden sağdan soldan okudukları ile parası var diye kendilerini bişey sanıp George Soros edasında bu topiclerde ahkam kesenlerdir bunlarda...Piyasa böyle haddini çapını bilmeyenler ile dolu maalesef.Bir çok yeri şöyle mayıs 15 ten sonra okuyun 98 binlerde borsadan uzak durun diye millete akıl verip 115 binlerde kredili mal alan ya da kaldıraçlı long pozisyon açanlar var.
    Benim mesajımdan hemen sonra yazdığınız ve kumarhane kelimesini kullanan kişi ben olduğum için yazılanı üstüme alıp müsaadenizle cevap veriyorum.

Yorumunuzun rengini tam çözemedim ama yorumlarınızdan önce keşke profilime yada birçok konudaki yorumlarıma bir göz atsaydınız.

Profesyonel olmayan, derin teknik bilgisi olmayan ben ve benim gibi insanlar kumarhane kelimesini çok kullanır. Bist' in kuruluş amacı tabii ki kumarhane olmak değil, yatırım alanı yaratmaktır. Bizi bıktıranlar, "ortamı kumarhaneye" çeviren insanlardır. SPK' da ceza alan kişiler, onların tweet hesapları...vs örnek çok. Mesela trkcm, petkim, soda tahta sahipleri ve hareketleri bile insanlara neler hissettiriyor görüyorsunuz. Kumarhane demeyelim o zaman, tuzakhane yada eziyethane falan diyebilirim isterseniz. Yatırımhane diyecek halim yok.

5. Spk sigortaların birleşmesini 1 hafta içinde onaylarsa kurulun ne kadar hızlı ve çalışkan olduğunu ispat eder üst makamlara

ASUS_X00IS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 238/269 İlkİlk ... 138188228236237238239240248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •