Sayfa 238/864 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 6912 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Ne bandı arkadaşım adam tezgahını kurmuş al sat yapıyor sizde bant mant sanıyorsunuz yok öyle birşey alttan alıp üsten veriyor hani nerde tavandaki 18 bin lot alıcı dümen bunlar patron spek dümeni ortak olmayın
    Sabah sabah hiç güleceğim yoktu sn Lalezar, Allah da sizi güldürsün inşallah. Dilerim bu lanetli hissede arzu ettiğinize ulaşırsınız.

2. Tezgahı öyle kurmuşlar ki twettırda örgütlenmişler yazıp yazıp siliyorlar dün adam neler neler yazmıştı bugün hepsini silmiş niye sildin iz bırakmamaya mı çalışıyorsun bunlar hep organize işler..Normalde böyle üç kâğıtçıların hissesinde olmam ama bedelsizi o kadar bekledim artık al satta yapmıyorum bir miktar bıraktım 358 adet kalacak onun dışında tek kuruş daha yatırmam..

3.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Ne bandı arkadaşım adam tezgahını kurmuş al sat yapıyor sizde bant mant sanıyorsunuz yok öyle birşey alttan alıp üsten veriyor hani nerde tavandaki 18 bin lot alıcı dümen bunlar patron spek dümeni ortak olmayın
    Sizde o bantta trade edin o zaman..al-sat, sat-al yapmaniza engel bir durum yok..abuk sabuk twitterlarda dolasacaginiza tahtaya konsantre olun..grafige bakarsaniz ayni fiyat hareketleri yaptigini gorursunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Sevgili arkadaşım İnan bana deseler bu hisseden çok para kazanacaksın umrumda değil benim için hayatta herşeyden önce dürüstlük gelir..insanlar dürüst olmadıktan sonra başlarım böyle dünyaya bak isimlerini de biliyorum çete bunlar üç kuruş için hırsızlık yapan tipler bunlar daha ne diyim

5.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Sevgili arkadaşım İnan bana deseler bu hisseden çok para kazanacaksın umrumda değil benim için hayatta herşeyden önce dürüstlük gelir..insanlar dürüst olmadıktan sonra başlarım böyle dünyaya bak isimlerini de biliyorum çete bunlar üç kuruş için hırsızlık yapan tipler bunlar daha ne diyim
    Balik bastan kokar maalesef..bu tip yakinmalarin basta kendinize sonra kimseye faydasi yok sn lalezar..ben 26 yildir trade ediyorum hic boyle agladigimi hatirlamiyorum..bir hata varsa basta insanin kendisindedir..patrona sallamakla borsada para kazanilmaz

6. Bugun mesela tahtaya konsantre olan, surekli aglamayan biri sayet asiri satim noktalarinda (435-440) alsaydi su an %2 civarinda kardaydi..bundan bahsediyorum

7. Ağlamak tabiri hoş değil ben yazılarımı yazarken böyle şeylere dikkat etmeye çalışırım neyse ben ağlamam siz ağlamak dersiniz ben hakkımı aramak yapılan üçkağıdı ortaya çıkarmaya çalışmak derim.:Bakın burada çok değerli insanlar var sertol arkadaşımız da geç tanıdım ama çok kıymetli benim için aynı yere farklı pencerelerden bakıyoruz size kolay gelsin

8.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Ağlamak tabiri hoş değil ben yazılarımı yazarken böyle şeylere dikkat etmeye çalışırım neyse ben ağlamam siz ağlamak dersiniz ben hakkımı aramak yapılan üçkağıdı ortaya çıkarmaya çalışmak derim.:Bakın burada çok değerli insanlar var sertol arkadaşımız da geç tanıdım ama çok kıymetli benim için aynı yere farklı pencerelerden bakıyoruz size kolay gelsin
    Uckagidi ortaya nasil cikarirsiniz??Diyelim ki cikardiniz bunun size ne faydasi var?? Yapilacak tek sey boyle sirketlere yatirim yapmamak olur..veya portfoyunuzde unutacaginiz sizi rahatsiz etmeyecek miktar tasiyin derim beklentiniz devam ediyor..buraya surekli uckagitci bunlar diye yazmanin kiymet-i harbiyesi yok..cunku borsanin ruhunda var zaten..ne derler para teknigi cizer..

Sayfa 238/864 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •