Pendik arsası 173 dönüm. Şuanki piyasa holding piyasa değeri yaklaşık. Ytd.
Kötü söz sahibine aittir azizim. Fındık beyinli çapsız ve sukursuzler. Ben yönetime şikayetimi yaptım. Siyaset yapılacak mecralar belli. Hainin kim olduğunu CIA yetkilileriyle basına kapalı gizli gorusenlere bakarak görüyoruz. sosyal medyadan kendi beyNlariyla kuzey iraktaki teröristlerin hangi partilerin bir araya gelerek kimleri indirmeleri gerektiği beyan ediliyor.Bulbulle uçan güle kargayla uçan çöplüğe konarmis.. Anlayana...
GÜNAYDIN. Pazarcı amca,bugün de tezgağı.3.32 açtı. mal kamyonunu tezgahın hemen yanına çekmiş olmalı.ytd
HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.
Endeks hergün%3.00 ,%4.00 Bistteki %99 hisse kendini Dolar fiyatına göre realize ediyor. Bizim ********ler nal topluyor.Allah belanızı versin,kansız ********ler.ytd
ögrenmişiniz bi arsa, iki senedir temçit pilavı gibi,ısıtıp ıstıp reklamını yaptınız. Şuan hisse 3.32. Burada bekleyenlerin büyük çogunluğu reklamı yapılan şu arsa yüzünden 4.XX üzerinden mallandı. şuan enflasyon dolar derken,polho 9.50 olmalıki zarar olmasın. sizin şu arsa piyasa çıksa polho kaç olacakki biz zararı çıkaralım. arsanızda batsın sizde batın.ytd
Benim anlamadığım,bu satanlar hangi fiyattan mallandıda satıyor. zararına satıpda mı kaçıyor anlamadım. Yoksa yine yukarı aşağı mal çevirip düşenlerimi eziyorlar anlamış değilim.ytd
Yer İmleri