Sayfa 238/616 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Şimdi bu firmanın duran varlıkları arsaları limanı fabrikası neyle değerleniyor dolarla bunlar boyayı kimyasalı satarken neyle fiyatlıyor dolarla e ozaman hisse fiyatı ne alaka? Ondan sonra sövüyorum ceza geliyor.
    Bu firma yönetim kurulu burda geri alım yapmıyorsa net kötü niyetli olduğunun ispatıdır. Gel al burda 20 milyon lot mal güven kazan.

2. Pendik arsası 173 dönüm. Şuanki piyasa holding piyasa değeri yaklaşık. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Pendik arsası 173 dönüm. Şuanki piyasa holding piyasa değeri yaklaşık. Ytd.
    İsterse arsa 500 dönüm olsun farkedermi bence etmez kasaya 465 milyon girdi 3.37 den 3.24 indi bazı işler keyfe keder işler ağanın keyfini bekliceksin baska çaren yok .

4. Kötü söz sahibine aittir azizim. Fındık beyinli çapsız ve sukursuzler. Ben yönetime şikayetimi yaptım. Siyaset yapılacak mecralar belli. Hainin kim olduğunu CIA yetkilileriyle basına kapalı gizli gorusenlere bakarak görüyoruz. sosyal medyadan kendi beyNlariyla kuzey iraktaki teröristlerin hangi partilerin bir araya gelerek kimleri indirmeleri gerektiği beyan ediliyor.Bulbulle uçan güle kargayla uçan çöplüğe konarmis.. Anlayana...

5. GÜNAYDIN. Pazarcı amca,bugün de tezgağı.3.32 açtı. mal kamyonunu tezgahın hemen yanına çekmiş olmalı.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

6. Endeks hergün%3.00 ,%4.00 Bistteki %99 hisse kendini Dolar fiyatına göre realize ediyor. Bizim ********ler nal topluyor.Allah belanızı versin,kansız ********ler.ytd

7. ögrenmişiniz bi arsa, iki senedir temçit pilavı gibi,ısıtıp ıstıp reklamını yaptınız. Şuan hisse 3.32. Burada bekleyenlerin büyük çogunluğu reklamı yapılan şu arsa yüzünden 4.XX üzerinden mallandı. şuan enflasyon dolar derken,polho 9.50 olmalıki zarar olmasın. sizin şu arsa piyasa çıksa polho kaç olacakki biz zararı çıkaralım. arsanızda batsın sizde batın.ytd

8. Benim anlamadığım,bu satanlar hangi fiyattan mallandıda satıyor. zararına satıpda mı kaçıyor anlamadım. Yoksa yine yukarı aşağı mal çevirip düşenlerimi eziyorlar anlamış değilim.ytd

Sayfa 238/616 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •