Sayfa 24/637 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    zaten modern kölelik için bu düzenin kurduğu iki tuzak var..birisi pahalı ev ve 20 yıl gibi uzun vadeli ev kredisi (amerikan kölelik sistemi bu 20-30-40 yıllık ev kredisi üzerine kuruludur,)...diğeri ise çocukları pahalı özel okullarda okutmak...sanırız ki çocuğu 50 binlik okula gönderince onun geleceğini kurtarıyoruz..itü mühendisliği bitirince dünyaları fethedecek...büyük ihtimal kendin gibi çocuğun da sistemin kölesi olacak.

Bu paragrafi defalarca okuyup uzerinde dusunmek lazim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Hesap yaptım, ilkokul 1'den üniversite sona kadar özelde burssuz okumanın maliyeti orta sınıf okullarda 500.000 TL, pahalı okullarda 1.000.000 TL. (yüksek lisans ve okul öncesi eğitim hariç)

Ortalama ailelerin 2 çocuklu olduğunu varsayar isek, toplam maliyet en az 1 milyon TL, en fazla 2 milyon TL.

Bunun sonucu çocuklar ne olacak, ne iş yapacak, kaç para kazanacak, iyi hesaplamak lazım verilen para bir servet çünkü.

3. Aşağıda ki video da vizyon geliştirmek açısından güzel, çocuk Uludağ Üniveristesi makine mühendisliğinden mezun. ABD'de özel bir okulda yüksek lisans yapmış, sonrasında Fiat Chrysler ve ardından Apple'da çalışmaya başlamış.

Yani kilit nokta aslında yurtdışında bir yüksek lisans. Öncesinde ne yaptığına kimse bakmamış.

Topiği açan sayın arkadaş borsa 70 bin iken neredeydin be yaw)))

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Masa başında, muhtemelen proje zaman planını revize ediyordum:-) borsada fırsatlar bitmez!

6. Merak etme borsada fırsatlar bitmez. Yine gelir ona yakın seviyeler. Mesele şu ki, o günler geldiğinde cesaret ve dirayetle aksiyon alabilmekte. Ama bunu yapabilen insan sayısı çok çok az...

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bence konuyu takip edenlerin önemli bir kısmı konunun amacını anlamamış olabilir.

Burası altın vuruş başlığı değil ki! Borsanın dibi, tepesi neresi aranmıyor. 22-23 yaşında meslek hayatına başlayıp, 40-50'li yaşlara kadar geçen sürede tasarruf edip, biriktirilen parayı doğru yatırımlara yönlendirebilmek amaç. Bahsi geçen zaman aralığında defalarca borsa dip ya da tepe olacak.

Sayfa 24/637 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •