21 e vermicem görüntüsü çiziyor.bakalım napacak dünki enson değdiği kademeye değecekmi .bu gün ve yarın oluşturmuş oldugu grafik için test edilme zamanı.
21 e vermicem görüntüsü çiziyor.bakalım napacak dünki enson değdiği kademeye değecekmi .bu gün ve yarın oluşturmuş oldugu grafik için test edilme zamanı.
ve grafiğini bozdu
Adamların işi gücü üçkagit, teknik meknik hak getire
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paso takım ve oyuncular kazanıyor. Kasa para dolu olsa kime Ne faydası var mk
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah dostum ah geç de olsa şunu anlaman güzel, hatırlarsan özelden kaç defa yazıştık 4,80-5,00 arası düşünce bu iş bitti demiştim geçen sene lig sonunda. Neyse hayırlısı olsun kardeşim, ben 3 görmeden yükseliş gelmeyecek diyordum sen kızıyordun hala iddia ediyorum eğer bir yükseliş başlatacaksa ki onlarca fırsatı tepti yükseltmedi sanırım benim dediğimi yapacak, inşallah her şey gönlünce olur, insanlar artık bu tip hisselerin tamamen spekülatif olduğunu ekonomik girdi çıktıların hiçbir şey ifade etmediğini anlarlar. Gerçi girip çıkanlar anlıyordur ama borsaya yeni başlayan herkes sportif hisselere uğrayıp zararını yapıp kenara çekiliyor, hiç değişmiyor bu döngü...
Madem öyle , işte böyle .....
BOYKOT .............
Tüm BJK maçlarını ve lisanslı ürünlerini almayı REDDEDİYORUM......
Bu tüm sosyal medyada yayılacak ve bildiri olarak ÇARŞI da dağıtılacaktır .......
Hissedarlarına bu kadar zulmedip , zarar vermesine neden olan kimler ise ......
bizde BOYKOT kararı alacağız ......
yazıklar olsun sizlere , kumarbaz , karapara ile birikimleri karıştırdığınız için .....
bizi beter yapanlar beter OLSUN .....
BOYKOT .......başlayacak ve devam edecek .....
bu böyle biline
anlayan , okuyan anlar ve uygulama için etrafını teşfik eder .....
Yer İmleri