Anket Sonuçlarını Gör: YSK'nın İBB Başkanlığı Seçimini İptal Etmesini Doğru Buluyor musunuz?

Oylayan
66. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Evet

4 6.06%
  • Hayır

58 87.88%
  • Çekimser

1 1.52%
  • bana ne, keyfime bakarım, hayatımı yaşarım.

3 4.55%
Sayfa 24/30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon
Arama sonucu : 240 madde; 185 - 192 arası.

Konu: 23 Haziran İstanbul Seçimlerinde Neler Olacak ?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi-HaberGlobal

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ekrem İmamoğlu HaberTürk canlı yayınında

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.

4.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturdukları gerekçesiyle, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu başkanları ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.
    Ee tekrar şaibe var denilirse nasıl olacak?

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ee tekrar şaibe var denilirse nasıl olacak?
    Olmadı bir daha yapılır

AK Parti ve CHP temas kurdu: Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınının tarihi bayram sonrası belirlenecek / Yeni Şafak

Ak Parti , Yüksek Seçim Kurulu’nun sandık kurullarını yasaya aykırı olarak oluşturduğu gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma geçiren ilçe seçim kurulu müdürlerinin yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine dair kararına itiraz etti / Son dakika

8. Dikkat! 24 haziran ve takip eden 1,5-2 ayın
    *Türkiye'yi;Türk İslam Cumhuriyeti' yapma,
    *İstanbul'un adının değiştirme,İslambol'u başkent yapma, halifelik gibi hayallerin, kimi yobaz ve Atatürk düşmanı çevrelere körükletileceği, sonuçlarını ise, Allah'ın bileceği bir sürece evrilme olasılığı ürüyor olabilir..
    İslambol konusunu, geçenlerde bir yerlerde şaka diye yazmıştım..Çünkü şaka idi..
    Yukarıda yazdığım ilk paragrafın, ciddi olarak yazıldığını düşünüp "Haddi lennn ammma sallamışsın bu sefer Flamenco" diyebilirsiniz...Zira ben dahi yazdığımın şaka mıııı, ciddiiii miii olduğunu tam kestiremiyorum...
    Ve fakat;
    *YSK kararına ve suç duyurusunda bulunmasına rağmen aynı sandık kurulu üyeleri ile seçime gidilmesinin
    *Erdoğan'ın " Buna itirazımızı kayıt altına aldık" demesinin
    şaka gibi iki gelişme olduğu da buzzzz gibi gerçek..

Şu durumda ilk yazdığım saçmalık; -flamenco- şakası mı, değil mi?" sorusuna cevap bulmak için kendime bir kaç sorum var:
    *BU seçime aynı sandık kurulu başkanları ile girersek
    *VE İmamoğlu yeniden kazanırsa
    *Ve YSK önceki iptal gerekçesine, seçime yeni sokulmuş ek, suni iptal gerekçelerini de ekleyip seçimi yeniden iptal ederse
    Ne olur? BU birinci soru
    İkinci Soru
    Malum danışmanların, bunu öngöremeyecek kadar salak olmadıklarını düşünürsek, bu olasılığa karşı, zihni bir hazırlık yapmamış olabilirler mi?..
    Şu son namaz mitingi ilginçti..
    Din elden gitmiyor ama Türkiye elden gidiyor olabilir..

Yok lan yok.tööbe vallaaaa...telaş etmeyin şaka diye yazdım...
    Türkiye'de olmaz böyle şeyler..O kadar da değil yaaaaani
    hepsini unutun gitsin

Sayfa 24/30 İlkİlk ... 142223242526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •