Yol TV
@YolTV
· 1 sa
Bahçeli: Öldürülen Deniz Poyraz kimdir ben size söyleyeyim. PKK'ya katılmak isteyenleri dağa sevk eden milis işbirlikçisidir. Milis işbirlikçi terörist demektir.
Soylu'yu koruyan Bahçeli idi. Yoksa kışın, pandeminin en cincikli zamanı zaten istifa etmişti. Çakıcı'yı çıkarıp, ortalığa salan yine Bahçeli idi. Çakıcı önce Kürt Ahmet'le, sonra da Ağar,Eken ve diğerleriyle poz vermişti.
Sedat Peker olayı ise artık bardağı taşırdı. Akp ciddi oy kaybetti. Akp içinde Bahçeli'ye çok tepki vardı.
Deniz Poyraz olayında ise darbe Mhp'ye vurulmaya çalışıldı. Sadat bağlantısı, medyaya diğer yansıyanlar, Akp'den Mhp'ye bir saldırı
olarak yorumlanır. Bu durum Akp tabanındaki, Mhp karşıtı tepkileri biraz yumuşatır.
İşte bu hadisede Bahçeli, Akp'ye ve Tayyip Ağam'a direk söyleyemediklerini, Trabzon Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'a söyletti:
https://tr.sputniknews.com/politika/...uz-yere-geldi/
MHP Trabzon İl Başkanı Tarım: Biz AK Parti’nin peşine gitmedik, AK Parti bizim olduğumuz yere geldiMHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, CHP iktidar olursa MHP'nin destekleyebileceğini, Cumhur İttifakı'nda da MHP'nin AK Parti'nin peşinden gitmediğini söyledi.Açık konuşmak gerekirse ben Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir hain olacağını düşünmüyorum. CHP bu ülkeye ihanet edemez. Ama CHP’ye ihanet edenler var.Yani Akp'ye diyor ki, Cumhur Ettifakını Bozarım...Chp'ye de cilve yapıyor. İzlemedim, bugün salı, Kılıçdaroğlu da bir cuvap vermiştir.Başkan Tarım, Bakan Soylu’nun çok büyük bir görev üstlendiğini belirterek, “PKK’nın üzerine tamamen gidilmiştir. Soylu bakanımız işini çok güzel yapmaktadır. Başına gelenlerin de sebepleri zaten o meselelerdir. İşini doğru yapmasındandır. PKK’nın başındaki insanları, 3 günde bir 4 günde bir kırmızı bültenle aranan teröristleri yok edersen dünyanın üzerine geleceği belli… Biz bunları biliyoruz” diye konuştu.

Yer İmleri