Bırak 18 yaşını...
Bu ülkede "Millet vekili olabilmek için bir mesleği en az 10 sene onurlu bir şekilde yapmış olmak" şartı şarttır..
Ne 18 yaşı.. ne diyorsun sen...
Senin kulağına 18 yaşı üfürenler... sokaktaki genci de vekil yapacak halimiz yok ya diyor...
Sen de kulağına üfürüleni bize üfürüyon..
Hadi bea..
Dinimizin emri değilmidir kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur diyen, eşitlik diyen...bu 18 yaş maddesi ile birkaç zengin çocugu korunacaktır o kadar...nokta.
2019 da yürürlüğe girecek ama 17 nisanda terör bitecekmiş...beni korkutan bu sözler daha öncede söylendi seçim öncesi...
18 maddeyi ve bunun içinde diger sadece rakkamlar koyarak kıssaca deginilen maddelerinde ne anlama geldigini anayasa kitapcıgından açtım ve tek tek okudum ve EVET denecek birşey bulamadım..kıssaca
bu yasa degişikligi sistem degil rejim degişikligi anlamını veriyor..
bunun altında çok ince detaylar yatıyor..bunu açıklamalarınıda yazarım fakat KHK yönetilen bir ülkede suç teşkil eder zamanı geldiginde ve HAYIR oyları % 50 üzerine çıkınca o zaman sag olursak bunu yine konuşabiliriz..
sizlere kolay gelsin .
ZIR-DELİ Y.T.D
arkadaşlar saygılı ve gerçekten anlayışlı olmak lazım bizim buna çok ihtiyacımız var.Birbirimizi ötekileştirerek değil konuşarak paylaşarak ve inanarak...bu referandum gerçekten bizlerden çok çocuklarımızı geleceğimizi ilgilendiriyor.şuan düşünmeden sadece birileri için ya da birilerine iyi görünmek için verdiğimiz kararlar çocuklarımıza ülkemize çok ağır sonuçlar doğurabilir.Böyle bir referandumda ilk düşündüğüm şey kötüsü ne olur,aslında hepimizin de böyle düşünmesi lazım...iyisi zaten olur rant için bile olsa...ama kötüsünü düşünmek lazım nerde açık var neler başımıza gelebilir,neden kötüyü düşünüyorum çünkü bu ,anayasa değişikliği...telafisi bile çok ağır sonuçları doğrabilecek çok ciddi bir karar...neden bu maddeler halkın önünde tartışılmadı(trt yayını yapılmadı)?
Yer İmleri