Sayfa 240/774 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    ben de onu diyorum işte sen 18 yaş için zengin-gariban itirazı yaptın ya
    ben de diyorum ki gariban için zaten değişen bir şey yok 18 olsa ne yazar 70 olsa ne yazar
    bu partiler üstü eleştiri olarak görüyorum
    18 sınırına çekilmesine karşı değilim
    18 yaşındaki bir insan çocuk değil kanunlar önünde idam yasası olsa idam bile edilir ken neden seçilmesin
    Partiler kanunu değişsin, fırsat eşitliği, ön seçim yapılsın desene olmayacak duaya amin denilmez, sonuç olarak bu maddeden birkaç zengin çocugu yararlanacak değilmi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    b
    18 sınırına çekilmesine karşı değilim
    Bırak 18 yaşını...

Bu ülkede "Millet vekili olabilmek için bir mesleği en az 10 sene onurlu bir şekilde yapmış olmak" şartı şarttır..

Ne 18 yaşı.. ne diyorsun sen...

Senin kulağına 18 yaşı üfürenler... sokaktaki genci de vekil yapacak halimiz yok ya diyor...

Sen de kulağına üfürüleni bize üfürüyon..

Hadi bea..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Dinimizin emri değilmidir kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur diyen, eşitlik diyen...bu 18 yaş maddesi ile birkaç zengin çocugu korunacaktır o kadar...nokta.

4. 2019 da yürürlüğe girecek ama 17 nisanda terör bitecekmiş...beni korkutan bu sözler daha öncede söylendi seçim öncesi...

5.  Alıntı Originally Posted by rumenigge Yazıyı Oku
    saygı duyuyorum
    hayır nedenlerini de somut olarak yazsan iyi olurdu
    18 maddeyi ve bunun içinde diger sadece rakkamlar koyarak kıssaca deginilen maddelerinde ne anlama geldigini anayasa kitapcıgından açtım ve tek tek okudum ve EVET denecek birşey bulamadım..kıssaca
    bu yasa degişikligi sistem degil rejim degişikligi anlamını veriyor..
    bunun altında çok ince detaylar yatıyor..bunu açıklamalarınıda yazarım fakat KHK yönetilen bir ülkede suç teşkil eder zamanı geldiginde ve HAYIR oyları % 50 üzerine çıkınca o zaman sag olursak bunu yine konuşabiliriz..
    sizlere kolay gelsin .
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    saygı duyuyorum
    rumenigge..

Aslında yazıklarına sen de inanmıyorsun.. senin de içinden evet demek geçmiyor da.. da..

İmzamdaki durumu yaşıyorsun...

7.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    15 yılda neler başardıgımızı kıssaca özetlemisiniz dahada kötüye gitmemek içi allah herşeyin HAYIR,lısını versin.
    ZIR-DELİ Y.T.D

8. arkadaşlar saygılı ve gerçekten anlayışlı olmak lazım bizim buna çok ihtiyacımız var.Birbirimizi ötekileştirerek değil konuşarak paylaşarak ve inanarak...bu referandum gerçekten bizlerden çok çocuklarımızı geleceğimizi ilgilendiriyor.şuan düşünmeden sadece birileri için ya da birilerine iyi görünmek için verdiğimiz kararlar çocuklarımıza ülkemize çok ağır sonuçlar doğurabilir.Böyle bir referandumda ilk düşündüğüm şey kötüsü ne olur,aslında hepimizin de böyle düşünmesi lazım...iyisi zaten olur rant için bile olsa...ama kötüsünü düşünmek lazım nerde açık var neler başımıza gelebilir,neden kötüyü düşünüyorum çünkü bu ,anayasa değişikliği...telafisi bile çok ağır sonuçları doğrabilecek çok ciddi bir karar...neden bu maddeler halkın önünde tartışılmadı(trt yayını yapılmadı)?

Sayfa 240/774 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •