akbnk grafiğin geçerli mi halen Bulut dostum?
akbnk grafiğin geçerli mi halen Bulut dostum?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Bankalarda kar beklentisi yüksek yalnız ben viop ta geçen sene sen bilirsin yazarken 6.70 lerde iken yonca grafını koymuştum bu karları belirli banka analistleri zaten gördüğü için pozisyonlar alındı , bankalar badem sporla bilanço ile 1 tur daha yukarı hareket beklerim ama üstü için yabancı gerekli , dolar bazlı 0.72 üzeri haftalık kapanışlar yaparsa devamlılığ olur yoksa aşağı dönüş için onlarda zaman kollayacak.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Dünden beri bazı şeylere dikkat çekiyorum yorumlarda özelden satalımmı alalım mı diye sormayın cvp vermem ,
benim oyun düzenim farklıdır herkes kendi oyun düzenine göre strateji yapmalı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu bilanço dönemi farklı ,
bu yüzden piyasada daha temkinli olunması gereken bir zaman dilimi olacak.
Uzmanlar diyor ya Enflasyon rallisi
tamamda ülke yanlış ekonomik kararlar yüzünden , gerekli hamleler yapılmadığından , daha sıkıntılı döneme giriyor .Peki bunun fiyatlaması olmayacakmı , hikaye olmadığından olumsuzluklardan bile hikaye yaratmaya çalışan aracı kurumlar , onlardaki pozisyonlar azalmaya başladığında , madalyonun diğer yüzünü anlatmaya başlayacaklar![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Murat Sagman
@muratsagman
·
19s
Eğer yakın zamanda para ve maliye politikalarında bir değişiklik olmazsa Türkiye Cumhuriyeti tarihinde belkide ilk defa bu yıl bu riskli dörtlünün gerçekleşmesi riski ile karşı karşıya kalacağız : düşük büyüme, yüksek enflasyon, yüksek cari açık ve yüksek bütçe açığı…
Murat beyde değinmiş konuya olay bu.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri