Bunla mi ugrasilir her gun her gun. Komunist juntasinin ortasinda teker teker herkezle ayni seyi tartismak aylardir.
Birakayim ideolojik toollar ideolojileriyle ugrassinlar, kapitalizmin arkasindan aglasinlar, ben havyarimi yemeye devam edeyim. Muahahaha.
Yahu Rusya Ukranyaya girdi. Diktator hepinizi duzdu iste, herseyin fiyati her yerde firladi. Sen bunu dusunmuyorsun. Takilmissin bir ideolojiye gidiyorsun. Sen ideolojisini savunurken de herif seni sey ediyor.
Ne ideoljisi aslinda.
Dedelerin fail ideolojisi. Nasil yaslananlar kendini dine veriyor, hayatinda istedigini bulmayanlar da bu anarsistlige veriyor demek kendini. Benim anladigim bu, bu hikayeden.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Birkac resim koyacagim simdi... iyice pesime dusecek cunta! Muahahahahaha. Koymuyorum.
Cevirme yahu. Ne koleligiymis bir anlat. Yine resimnler piramitler. Pul buyuklugunde resim. Ne piramididir o, besin piramidi mi yoksa? En basta tahilllar galiba.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri