Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?

Oylayan
145. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir

85 58.62%
  • dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı

18 12.41%
  • Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil

12 8.28%
  • Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı

20 13.79%
  • ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok

18 12.41%
  • Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.

4 2.76%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by Halukcan Yazıyı Oku
    250 bin dolara vatandaşlık veriyor, neden dolara bakıyorsun diyenlere cevabım.

Araplar full karadenizi parselliyor, samsun, trabzon uçtu doların üstünde getirdi.
    Ruslar ve Inglizler Kaş'da ev aliyor. Ingilizler zaten vatandaşlık verilmediği zaman da burdan ev alıyordu, KAŞ emlak piyasası zaten tamamen pounda endeksli.

Bodruma gelirsek, ordada fiyatlar uçtu, döviz artışı kadar artttı, orda neden artıyor bilmiyorum. Ama Kaş ve Karadenizin rasyonel nedenleri var.
    kardeş sallama yahu.

kaş'ın paunda endeksli olduğunu ilk senden duyuyorum marmaris kaş alanya didim kuşadası davutlar hatta vs yabancı nufusu karmadır. TR ingiliz alman fransız ve rustur

neden paunda endeksli olsun

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeş sallama yahu.

kaş'ın paunda endeksli olduğunu ilk senden duyuyorum marmaris kaş vs yabancı nufusu karmadır. TR ingiliz alman fransız ve rustur

neden paunda endeksli olsun
    Sallama lafınızı size iade ediyorum salladığım filan yok. Kaş'ı bilen biri vardır burada mutlaka. 2018'de getirilen dövizle gayrimenkul satım kiralama yasağından önce, malüm sitede villa ilanlarının çoğu pound cinsinden yazılıyordu.

https://www.rightmove.co.uk/overseas...-sale/Kas.html

Dileyen burada ilanlara bakabilir : ) Salladığımız yok .

bu saydığım veya senin sayabileceğin hiç bir ege bölgesinde ingiliz oranı % 35 değildir.

4. Nicelik değil nitelik önemlidir. Orada ingiliz nufusu %5 olsa bile bile alım gücü ortalama türkün 5-10 katı. Üst segmenttede parası olan konuşur, boş atıp tutan değil.

Sallama lafınızı size iade ediyorum salladığım filan yok. Kaş'ı bilen biri vardır burada mutlaka. 2018'de getirilen dövizle gayrimenkul satım kiralama yasağından önce, malüm sitede villa ilanlarının çoğu pound cinsinden yazılıyordu.

https://www.rightmove.co.uk/overseas...-sale/Kas.html

Dileyen burada ilanlara bakabilir : ) Salladığımız yok .
    kardeşim kafayımı yedin.

yabancı sitedeki ilanı TL yazacak hali yok. ilanı turkçe verecek halide yok.

sahibinden.com da bak TL % 99 ona bakarsan.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kardeşim kafayımı yedin.

yabancı sitedeki ilanı TL yazacak hali yok. ilanı turkçe verecek halide yok.

sahibinden.com da bak TL % 99 ona bakarsan.
    Sayın ekonomi bakanımız gayrimenkul döviz ile alım satım kiralama yasağı getirene kadar ilanların ahtırı sayılır kısmı pound cinsindendi bu sitede. Şimdi aynı ilanlar pound karşılığı TL miktar olarak yazılıyor.

Nicelik değil nitelik önemlidir. Orada ingiliz nufusu %5 olsa bile bile alım gücü ortalama türkün 5-10 katı. Üst segmenttede parası olan konuşur, boş atıp tutan değil.
    ha sen şimdi diyorsunki.

% 95 lik bir pazar payını siteyim... % 5 e odaklanayım.

Sayın ekonomi bakanımız gayrimenkul döviz ile alım satım kiralama yasağı getirene kadar ilanların ahtırı sayılır kısmı pound cinsindendi bu sitede. Şimdi aynı ilanlar pound karşılığı TL miktar olarak yazılıyor.
    kardeş

verdiğin link zaten domaini co.uk

yani ingiltere domaini.

https://www.rightmove.co.uk

bu da ana sayfası. gir bak bakim 90 tane ülke var. kaşın gözün oynamadan kıvırtmadan yaz.

Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •