gelmesinden çok hangi kurdan geleceğini söylesinler..
bilginin kıymeti/değeri olsun..![]()
gelmesinden çok hangi kurdan geleceğini söylesinler..
bilginin kıymeti/değeri olsun..![]()
Akp artık bitmiş bir partidir.İlk seçimde gider.
Meral akşener,kılıçdar,babacan halkın arasında dolaşıyor millete derdini falan soruyorlar,hiç bir yerde bir akp li milletvekilinin halkın derdini sorduğu bir görüntü görüyormusunuz.Neden yok ki.
Milletvekillerinin bakanlarının halkın arasında korumasız dolaşmaya korktuğu bir partiden ne olur ki.
dolarda o para girişi olduğunda kimse bir şey alamaz. dolar alabilmesi için TL dayanağı olabilmesi gerekir. bu işin altyapısı kuruldu zaten. yurtdışı kaynaklı hareket TL yönden sıkıştırılır, yabancılar tahvil varlıklarını sıfırladılar ayrıca hisse varlıkları da bitti. bıyıklı yabancı dışında doğru dürüst fon kalmadı.
yurtiçinden kimse zaten buna cesaret edemez adamı öperler.
benim senaryom şu mb destekli bir kur'a baskı operasyonu olacak 12.40/60 bandına. ve max. 12 pivot seviyesinde bir dengelenme olur. 2022 seçim öncesi bir bahar havası oluşturulacak.
biraz bekleyelim görelim. neler olacak ? para girişi olacakmı ? gerçeğe dönsün bir ! bir de mb başkanının döviz sahiplerine yeni bir teklif ile geleceğiz söylemi vardı ? sn. kaya ile ayhan başkanı bile ikna edenilirler [emoji846]
ytd
Sn hayek ya borsayı batırıp kalan hisselerini de satıp dolara geçerlerse.O kaos 120 milyar doları satmaya kalkanı ürkütmez mi.
Hisse varlıkları bitti derken ben anlıyamadım,hala yüzde 42 değil mi adamların payı.
Yer İmleri