Sayfa 241/285 İlkİlk ... 141191231239240241242243251 ... SonSon
Arama sonucu : 2279 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Th trendhound ile hasbihal

1. Sayınj TH geri dönmüşsünüz. Önceki sayfalarda sizden bir ricam vardı İşctr hakkında. Yorumlarınızı alabilirmiyim.
    Yazdıklarım tamamen kendi görüşüm olup yatırım tavsiyesi değildir. Yazdıklarım ile yatırım kararı almanız halinde zarar edebilirsiniz.

2. Bankacılık sektörü için rüzgarların bir anda ters yönden esmeye başladığı söylenebilir mi?
    Artan kur riski, zorlaşan faiz indirimleri, baltalanan kredi ve yatırım iştahı vs.

3. 26.74 de taban seviyeyi test ettik. Gerçi uzun süre kalmadı orada, tabandan kalktı. 21 milyar tl gibi devasa bir hacim var bugün. Kağıt 4 günde 34.68 den 26.74 e %23 düştü. Çok anormal ve sert bir düşüş bu, 3 standart sapmayı aşan bir olay yani olasılığı binde 1 den de düşük.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. Faiz indirimleri devam edecek diye düşünüyorum. Aksi halde resesyona gireriz.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

5. Yapı Kredi kar payı ödemeyecekmiş.
    Akbank, Garan, İş hatta Albaraka bile veriyor.
    İnsan 15 kuruş atar bayram öncesinde.
    Bankalar artık borsayı çekecek güçte lokomotifler olabilecek mi göreceğiz?

6. us20f 20 mart seans sonu

7.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bu sabah YKBNK'de pozisyon açtım (tek kağıt, ful borsadayım). Maliyetim 27.80. Ben pozisyon açtıktan sonra kağıt 27.40 da devre kesti.
    Bende kapanista tabandan aldim bu aksam , yeniden ortagiz TH ) PGSUS ve Eregli de aldim , allah sonumuzu hayir etsin , daha fazla tepkisiz kalamadim gercekten cok satıs yedi kagitlar ucuzladı ya da bana öyle geldi bende faiz indirimi devam edecek'e oynadim ama belki 1 toplanti durabilirlerde o zaman biraz daha salabilir ayrica henüz hapis karari'da verilmedi orda da acaba salarlar mı diyorum! yoksa fiyatlandi mi olarak kabul edilir! neyse malsız kalmaktansa en kotu bekleriz bir kaç ay dedim buralardan almamak da olmazdı.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Faiz indirimleri devam edecek diye düşünüyorum. Aksi halde resesyona gireriz.
    Hocam senin piyasa tecrüben fazla, bu cümleyi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin?
    Bizim ülke ekonomisi nasıl işler? Mekanizma biraz terstir, işleyiş ise bir süre düz gider sonra da booom!

Halkımız 3 veya 6 sene önce bizzat yaşadıklarını kolayca unutur ama 1500 yıl önce vuku bulduğu rivayet edilen şeylere gözüyle görmüş gibi inanır.

Şu ülkede enflasyonla mücadeleyi önceliğimiz diye herkese yutturdular ya helal olsun hepsine. Enflasyon, dolayısıyla faizler öncelik filan değil, baştan beri söylüyorum. Ancak, ekonomik canlılık öncelik elbette. Çok büyük bir dış kaynak bulamayınca canlılık için geriye tek yol kalıyor.

Sayfa 241/285 İlkİlk ... 141191231239240241242243251 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •