Sayfa 245/678 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    30'un altı çok cazip geliyor. Kamu bankalarının Mir'den çıkma kararları da piyasanın seveceği bir haber. doğru yanlış diye bakmıyorum. Amacımız alım gücümüzü yıkıcı enflasyon karşısında korumak, hatta mümkünse arttırmak?

viop dolar long'ların bir kısmını kapattım.

%50 Aselsan
    %50 Usdlong yola devam.

Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim
    Doğru yolu bulacaksın yavaş yavaş. Tahtacı abiye teşekkür et. İnan bana yaptığı iş iş değil gerçekten. Seninde kazancın her daim ve bol olsun.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Doğru yolu bulacaksın yavaş yavaş. Tahtacı abiye teşekkür et. İnan bana yaptığı iş iş değil gerçekten. Seninde kazancın her daim ve bol olsun.
    Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim sayın Lunar.
    Başta eski aselsan yatırımcıları olmak üzere tüm paydaşlara önce sağlık ve huzur sonra bol kazanç nasip olur inşallah.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

3.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    30'un altı çok cazip geliyor. Kamu bankalarının Mir'den çıkma kararları da piyasanın seveceği bir haber. doğru yanlış diye bakmıyorum. Amacımız alım gücümüzü yıkıcı enflasyon karşısında korumak, hatta mümkünse arttırmak?

viop dolar long'ların bir kısmını kapattım.

%50 Aselsan
    %50 Usdlong yola devam.

Tüm paydaşlara bol kazanç dilerim

portföyünüzün %50 Aselsan olması .Aşağı yönde inen Aselsan için fazla yüksek bir oran değilmi sizce.

Şuanki fiyat:29,16

yatırım tavsiyesi değildir.

4. Hadi oğlum 18 e senin yerin ve sana yakışan yer orası , milletin parası ile de bankalara girin ( şahsi saçma fikirlerim )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    5 ayın sonunda gördüğü en yüksek 1.97$ dan istikrarlı 10 günlük düşüşünün ardından göreceli (BENCE OLDUKÇA ZAYIF) sağlam sayılabilecek 1,60$ desteğine değmiş durumda. Kırlılması durumunda öyle yada böyle 1,40$ desteğinide dener.
    1.60$ altına sarktı bakalım 1,60$ üstünde kapatacak mı, yoksa benim yerim 1.40$ orada görüşelim mi diyecek. Düşüşlerde hiç şaşırtmıyor hep başı çekiyor.

6. Kanal ortası kesikli çizgi 28.10

7. USD 1.60 altında 152 usd

8. Ekleme; 1.52 altında 1.50 de boşluk var.

Sayfa 245/678 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •