Bazı kağıtlarda ciddi sabır gerekir... Şuanda dünya alem biliyor ki bu kağıt bu fiyatlamayı haketmiyor... Bir kaç örnek vereyim kendi milyonerlerini yaratan az bilinen kağıtlardan
Alka 2019 larda 3 lira larda baskılanan bu kağıtda bekleyenler ağlanıp duruyordu beklenti vardı ama fiyat yükselmiyordu... Bir anda bir parladı bölündü vs belkide 50 katı kazandırdı....
Işmen yine 2,5 3 liralarda yüzüne bakan yokdu kar arttıkça baskıladılar son 5 yılda SASA dan fazla kazandırdı diye hesaplayanlar var ki bende 0 maliyetle xxxxxx lot var... Sabır ettik kağıda inandık.... Dün alayım bugün uçayım diyorsaniz borsadaki furya belli.... Ayrıca burda dönemsellik gereği lot arttrıp 330 civarı fiyattan vedalastigimida sattıgımida yazdım... Bunu yapan tek ben değilimdir...
Şuan alttan yine mal aldım... Bekleyecegim... Borsada Bilgi Para Sabır üçlüsü bir arada olmadığı zaman birşey ek******....
Yatırım tavsiyesi degildir..
Bol kazançlar.

Originally Posted by
.bozoklu.
ARİF BEY benim bu hisseden beklentim bitti 650 lotumu yok sayıyorum.maliyetim 278 tl. bu fiyatı bu hisse görmiyeceğine kendimi inandırdım. ucuz diye hırsla önce 300 lot sonrada tüpraştan bir miktar çıkıp maliyeti düşürmek için 350 lot daha aldım.ben hırsımın kurbanıyım. patron çok acayip darbe vurdu.anladımki doaşta tıpkı ülkerde olduğu gibi para kazandırmıyorlar bunu geç öğrendim.bakın millet korkudan ülkerden hergün tavan olduğu halde tek lot alamıyor doaşta öyle olacak.birgün gelecek murat ülker hisselerinde olduğu gi korkudan kimse ferit şahenkin patron olduğu şirket hissesi almaya cesaret edemeyecek.ne ferit şahenk nede murat ülker gibileri koş ailesinin tırnağındaki kir bile olamazlar 28 yılda bunu öğrendim..
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
Yer İmleri