Originally Posted by
.bozoklu.
nereden alırsan zarar vettiren bir hisse devamlı düşüyor demektir kimse tek lot almasın bu şirketten. doaşta çok tehlikeli bir bezdirme ve yoketme oyunu oynuyorlar. SPK maalesef uyuyor.paranızın tamamını kaybedebilirsiniz hisse akılalmaz yerlerede düşebilir.ben 650 lotile harakiri yaptım o parayı yok sayıyorum. doaş sayfasınada bakmıyacağım. lütfen doaştaki yangına kimse bakmasın.artık bu hisse asla 280 tl leri göremeyecek.lütfen kimse ortalama düşürmek için bile bir tek lot almasın.inanın mübala etmiyorum bu hisse 1 tl ye bile düşebilir.lanet olsun ülkerin sahibi murat ülkere lanert olsun doaşın sahibi FERİT ŞAHENK E. MURAT ÜLKERİN ŞİRKETLERİNİ YANAŞMAM İKİNCİSİDE BUNDAN SONRADA FERİT ŞAHENKİN ŞİRKETLERİNE YANAŞMIYACAM İKİSİSİNEDE LANET OLSUN......
Dayı çok boş adamsın. Senin gibilerin borsada işi yok. Senin malının tam 20 katı var bende. Senin kadar mızmızlanmıyorum. Şirketin temeli çok iyi satışları mükemmel temettü firması. Hiçbir finansal enstrüman sürekli yukarı veya aşağı gitmez. Bir de adamın çoluk çocuğuna beddua ediyorsun cladio maldonado
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. Yatırım tavsiyesini profosyenel yatırım danışmanları dışında kimseden almayınız..
Yer İmleri