Sayfa 244/427 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1. Doğuş oto 2023/7 ayda 86 bin satış yapmis.( Bu sayfalarda yayınlanmış bir tablodan aldım) Ağustos'ta 12 satmış 98 bin yapar.yillik hedef 100 bin civarı idi bildiğim kadarı ile.Kalan Eylül/Ekim/Kasım/Aralık satışların her yıl hızlandığı dönemdir.O zaman her ay en düşük 1o bin satsa. 98+40 138 bin.ki gelen ve beklenen modeller satışları dahada artıracaktır.Zira ülkede zor ekonomik şartlar olmasına rağmen bu segment arabaları alacak ay/15 bin kişi olduğuna inanıyorum.Ve 262 de bekliyorum.buralardan dönerse alacağımin yarısını 70/75 aralığında da alır ortalama yaparım.Ok mi sn spek.( Kurumlar peşpeşe 375/425 arası fiyat veriyorlarki bu son çeyrekte dahada artacaktır.)iyi aksamlar [emoji120] önce sağlık.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. nereden alırsan zarar ettiren bir hisse devamlı düşüyor demektir kimse tek lot almasın bu şirketten. doaşta çok tehlikeli bir bezdirme ve yoketme oyunu oynuyorlar. SPK maalesef uyuyor.paranızın tamamını kaybedebilirsiniz hisse akılalmaz yerlerede düşebilir.ben 650 lotile harakiri yaptım o parayı yok sayıyorum. doaş sayfasınada bakmıyacağım. lütfen doaştaki yangına kimse bakmasın.artık bu hisse asla 280 tl leri göremeyecek.lütfen kimse ortalama düşürmek için bile bir tek lot almasın.inanın mübala etmiyorum bu hisse 1 tl ye bile düşebilir.lanet olsun ülkerin sahibi murat ülkere lanert olsun doaşın sahibi FERİT ŞAHENK E. MURAT ÜLKERİN ŞİRKETLERİNİ YANAŞMAM İKİNCİSİDE BUNDAN SONRADA FERİT ŞAHENKİN ŞİRKETLERİNE YANAŞMIYACAM İKİSİSİNEDE LANET OLSUN......

3.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    nereden alırsan zarar vettiren bir hisse devamlı düşüyor demektir kimse tek lot almasın bu şirketten. doaşta çok tehlikeli bir bezdirme ve yoketme oyunu oynuyorlar. SPK maalesef uyuyor.paranızın tamamını kaybedebilirsiniz hisse akılalmaz yerlerede düşebilir.ben 650 lotile harakiri yaptım o parayı yok sayıyorum. doaş sayfasınada bakmıyacağım. lütfen doaştaki yangına kimse bakmasın.artık bu hisse asla 280 tl leri göremeyecek.lütfen kimse ortalama düşürmek için bile bir tek lot almasın.inanın mübala etmiyorum bu hisse 1 tl ye bile düşebilir.lanet olsun ülkerin sahibi murat ülkere lanert olsun doaşın sahibi FERİT ŞAHENK E. MURAT ÜLKERİN ŞİRKETLERİNİ YANAŞMAM İKİNCİSİDE BUNDAN SONRADA FERİT ŞAHENKİN ŞİRKETLERİNE YANAŞMIYACAM İKİSİSİNEDE LANET OLSUN......
    Dayı çok boş adamsın. Senin gibilerin borsada işi yok. Senin malının tam 20 katı var bende. Senin kadar mızmızlanmıyorum. Şirketin temeli çok iyi satışları mükemmel temettü firması. Hiçbir finansal enstrüman sürekli yukarı veya aşağı gitmez. Bir de adamın çoluk çocuğuna beddua ediyorsun cladio maldonado
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. Yatırım tavsiyesini profosyenel yatırım danışmanları dışında kimseden almayınız..

4.  Alıntı Originally Posted by FENERBAHÇE Yazıyı Oku
    Dayı çok boş adamsın. Senin gibilerin borsada işi yok. Senin malının tam 20 katı var bende. Senin kadar mızmızlanmıyorum. Şirketin temeli çok iyi satışları mükemmel temettü firması. Hiçbir finansal enstrüman sürekli yukarı veya aşağı gitmez. Bir de adamın çoluk çocuğuna beddua ediyorsun cladio maldonado
    SAYIN DOLU ADAM ÇOK BİLMİŞ kişi asıl boş olan sensin . adama bir şartla beddua ediyorum şayet şirket hisselerini manipüle ediyor ve küçük yatırımcıyı yok etmeye çalışıyorsa şartıyla. bu kadar karlı bir şirket bu kadar ucuz olamaz düşüncesiyle çok azda olsa aldım.ancak çok pişman etti beni borsadaki hareketleri insanı çileden çıkarmaya yetiyor.28 yıldır borsadayım doaştaki kadar hiçbir hissede böylesine bir düşüş görmedim ( ülker hisseleri hariç). patronların küçük yatırımcıyı koruma görevleri var neden FERİT ŞAHENK BU ANORMAL DÜŞÜŞ KARŞISINDA GERİ ALIM YAPMIYOR NEDEN?????

5. Bu olumsuzluk, fiyattaki bu düşüklük acaba bürüt takasa alınması için kasıtlı mı yapılıyor? Olabilir mi? Yoksa bu şekilde daha çok mal toplanması mı hedefleniyor? Paylaşımlara bakınca aklıma bu sorular geldi.
    YAZDIKLARIM ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. SADECE KİŞİSEL DÜŞÜNCELERİMDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    nereden alırsan zarar ettiren bir hisse devamlı düşüyor demektir kimse tek lot almasın bu şirketten. doaşta çok tehlikeli bir bezdirme ve yoketme oyunu oynuyorlar. SPK maalesef uyuyor.paranızın tamamını kaybedebilirsiniz hisse akılalmaz yerlerede düşebilir.ben 650 lotile harakiri yaptım o parayı yok sayıyorum. doaş sayfasınada bakmıyacağım. lütfen doaştaki yangına kimse bakmasın.artık bu hisse asla 280 tl leri göremeyecek.lütfen kimse ortalama düşürmek için bile bir tek lot almasın.inanın mübala etmiyorum bu hisse 1 tl ye bile düşebilir.lanet olsun ülkerin sahibi murat ülkere lanert olsun doaşın sahibi FERİT ŞAHENK E. MURAT ÜLKERİN ŞİRKETLERİNİ YANAŞMAM İKİNCİSİDE BUNDAN SONRADA FERİT ŞAHENKİN ŞİRKETLERİNE YANAŞMIYACAM İKİSİSİNEDE LANET OLSUN......

çok duygulandım kaybetmenin acısıyla maksadımı aşan buddua ifadelerinden dolayı özür dilerim.

7. isterse tahta yapıcı veya patron paramın hepsini alsın umurumda olmayacak bundan sonra
    Son düzenleme : .bozoklu.; 06-09-2023 saat: 08:50.

8.  Alıntı Originally Posted by .bozoklu. Yazıyı Oku
    Anlaşıldı uzun vadeci olduk 650 lotla.280 İ BİLE GÖSTERMİYECEKLER.

ALLAHINDAN BUL FERİT ŞAHENK EN SEVDİĞİN VARLIĞI RABBİM ELİNDEN ALSINDA ACILAR İÇİNDE GEBERİP GİDERSİN İNŞALLAH.(TABİİKİ ELİNDE KÜÇÜK YATIRIMCIYI KORUYACAK BİR GÜCÜN VARDA KORUMUYORSAN BU BEDDUA İNŞALLAH TUTAR)

kaybetme duygusu maksadımı aştım önce ALLAH SONRA sizlerin affına sığınırım benim gibi aciz ve ALLAHIN EN ETNA KULU KİM OLUYORDA BEDDUA EDİYOR Kİ.BÖYLE BİR YANLIŞI YAPMAMALIYDIM.

Sayfa 244/427 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •