Originally Posted by
.bozoklu.
nereden alýrsan zarar vettiren bir hisse devamlý düþüyor demektir kimse tek lot almasýn bu þirketten. doaþta çok tehlikeli bir bezdirme ve yoketme oyunu oynuyorlar. SPK maalesef uyuyor.paranýzýn tamamýný kaybedebilirsiniz hisse akýlalmaz yerlerede düþebilir.ben 650 lotile harakiri yaptým o parayý yok sayýyorum. doaþ sayfasýnada bakmýyacaðým. lütfen doaþtaki yangýna kimse bakmasýn.artýk bu hisse asla 280 tl leri göremeyecek.lütfen kimse ortalama düþürmek için bile bir tek lot almasýn.inanýn mübala etmiyorum bu hisse 1 tl ye bile düþebilir.lanet olsun ülkerin sahibi murat ülkere lanert olsun doaþýn sahibi FERÝT ÞAHENK E. MURAT ÜLKERÝN ÞÝRKETLERÝNÝ YANAÞMAM ÝKÝNCÝSÝDE BUNDAN SONRADA FERÝT ÞAHENKÝN ÞÝRKETLERÝNE YANAÞMIYACAM ÝKÝSÝSÝNEDE LANET OLSUN......
Dayý çok boþ adamsýn. Senin gibilerin borsada iþi yok. Senin malýnýn tam 20 katý var bende. Senin kadar mýzmýzlanmýyorum. Þirketin temeli çok iyi satýþlarý mükemmel temettü firmasý. Hiçbir finansal enstrüman sürekli yukarý veya aþaðý gitmez. Bir de adamýn çoluk çocuðuna beddua ediyorsun cladio maldonado
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.. Yatýrým tavsiyesini profosyenel yatýrým danýþmanlarý dýþýnda kimseden almayýnýz..
Yer Ýmleri