Sayfa 246/608 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Gedik bugün 1 milyon lot oldu satışı... lan bir daire parası %6 borsada kaldıramadılar..

Bir dost

bu işlemlere inanmam mümkün değil kalan konkalarda özak oldu yola devam... yıllardır malı toplamışlar istedikleri gibi at koşturuyorlar köpürsenizde en az 3 sene daha özaktayım...
    nasip....

3.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Böyle bir gün de neden kimsenin sesi çıkmaz..??

Çünkü parmakları çok meşkuldür de ondan..;-))

Borsa +5 özak +2 GYO lar tavan, ama kimsenin canı sıkkın değil..!!

Enteresan..;-)))
     Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Buradakiler yatırımcı 9 kapatsa ne olacak satacakmı diğer hisselerden kazandiklarimizi buna aktarıyoruz yavaş yavaş ..bence teb den baskılayan patrondu..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Şimdi dün hatırı sayılır bir atak yapmıştı, bugün aynısını yapması beklemiyordum şahsen yine de fena kapatmadı.
    Mircedes görünümlü Şaheen gibi mübarek, gaza basıyor, egzozdan dumanlar çıkıyor ama hareket sınırlı.
     Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Arka dingile sarılıp gitmesin diye tutan bir keltoşumuz var da ondan..;-))

Adam parayı başka yerde katlarken bunu baskılayıp yürümesine engel oluyor ki dönüşte daha fazla lotu toplasın..!!

Taktik hep aynı, BIST giderken sat başka hisseye yatır burayı baskıla dönüşte fazlasını al..!!!

Aç gözlülük, fırsatçılık, hıtsızlık ne dersen de adamların umrunda bile değil..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir...!!!
    Bu kısır döngü daha ne kadar sürüp gidecek, buna dur diyecek biri çıkacak mı çok merak ediyorum..??

Ama şundan kesinlikle eminim; Mecbur kalmadığı sürece Ahmet efendi bunu sürdürmeye devam edecek..!!!

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

4. Dün endeks de, sektör de coştu resmen, gerek temel gerekse de vizyon olarak belki de sektörünün en iyisi olan Ozkgy'nun performansı içler acısıydı maalesef.
    Ne yapacaksan sırıtmayacak şekilde yap tahtacı, inerken de çıkarken de.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Buradakiler yatırımcı 9 kapatsa ne olacak satacakmı diğer hisselerden kazandiklarimizi buna aktarıyoruz yavaş yavaş ..bence teb den baskılayan patrondu..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

http://share.matriksdata.com/shareMa...10181236311560

Bugün de TEB den satan aynı kişi..!!!

Allah belasını versin inşallah..!!!

Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    http://share.matriksdata.com/shareMa...10181236311560

Bugün de TEB den satan aynı kişi..!!!

Allah belasını versin inşallah..!!!

bu adilikleri muhatap alıp yazmama kararı aldım boşver sende yazma gesan arase ne varsa verdim biriktirmye devam kiler gyo ve ozakla devam ben zor patronları seviyorum iyice anladım...
    nasip....

7. Evet tahtanın izlecek bir tarafı yok, yine biri öbürüne vererek tahtayı kitlemiş durumdalar, bu rallide de yayan kaldık.
    Sessizlik zamanı, akşama bakarız artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Yatırım fonları ve citi satıyormuş virmanlara göre Bayadır satıyorlar bugün de blok mal satışı vardı dün de vardı 1 milyon 1 milyon verdiler .. 2 günde bunlarda citi ve yatırım fonlarının olmalı...
    Pis şeyler dönüyor takasa göre iş yapmam şahsen ama izlerim fal misali..

Bir dost

Sayfa 246/608 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •