Sayfa 246/735 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

1.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    dvt, aoy, afs, yani amerika tarafına ful satış verdim. sp500 ya rekor kırarak 4820 üstünde en az 2 gün kapanış yapmalı veya 4600'de destek bulduğunu en az 2 gün göstermeli. bunlara varana kadar ppf'de beklemeye devam. 2 aydır güzel kar ettim ve geri vermeyi göze alamıycam.
    DAS ve FBI fonlarının CDS puanıyla direkt ilgileri var mı ? İzahname içeriğinden bir şey anlamadım.

2. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...XfLg2GgMA&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Ben bugün biraz daha aldım aft yay hedef 1 sene

4. ben alıp unutmayı tercih ediyorum. 10 yıl sonra çok zengin olacağım

Benim anlamadığım HJB ile hisse yoğun fonlar arasında ne gibi bir fark var. Yani böyle bir fon çıkarır portföy şirketi? %87 hisse senedine bağlamış. Değişkende bu kadar yüksek hisse senedi oranına izin varmış demek. Hisse yoğun fonlara nazaran altı ay getirisi de bir facia. Yarısı bile değil.

5.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    ben alıp unutmayı tercih ediyorum. 10 yıl sonra çok zengin olacağım

Benim anlamadığım HJB ile hisse yoğun fonlar arasında ne gibi bir fark var. Yani böyle bir fon çıkarır portföy şirketi? %87 hisse senedine bağlamış. Değişkende bu kadar yüksek hisse senedi oranına izin varmış demek. Hisse yoğun fonlara nazaran altı ay getirisi de bir facia. Yarısı bile değil.
    abd borsasında alıp unutmak kazandırır bir yıl eksi bile kapatsa ikinci yıl öyle bir yükseliyor ki her şeyi unutturuyor ihtiyacın olmayan bir para ile yatırım yaparsan çok iyi bir yatırım bence bugün düşerse yarın gene alacağım

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hisse senedi '' yatırımında '' hisse yöğuşmalı fonlardan ağırlığı manufaktura kaydırdım 2024 yılı üçün.

bir yılda majit sete1 tandemi % 30 küsürler getirirken rhs ııh nhy felan % 80 i geçtiyse getiride, hisse yöğüşmalı fonlara yatırım yaparken 3 - 4 fona mangırı dağıtmanın getiriyi düzlemek içün riski dağıtmak içün yeterli olmadığı farkındalığında, hisse seendi yatırımında manufaktur çalışıp aktif yönetim ile icabında daha hızlı kararlar alınıp riski minimize edebilmenin esnekliği daha rasyonel geliyor bana. bunun istisnası şu olabilir ; sete1 majitte veya diğer hisse yoğuşmalılarda iki tarih arasında % 20 den fazla iskonto oluşur haaa o zaman o hisse yoğuşmalılarda ağırlık arttırarak yatırım yapabilirim.

teoride desen zehir gibi
    pratik dersen sallanmakta
    değişik bir pisikolojiğ
    ne yapmalı ne etmeli
    centilmence mi yaklaşmalı
    kahvedekiler ınının diyor
    hatun kişi görününce köşeden
    hamza kıza bir klark çekiyor
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    abd borsasında alıp unutmak kazandırır bir yıl eksi bile kapatsa ikinci yıl öyle bir yükseliyor ki her şeyi unutturuyor ihtiyacın olmayan bir para ile yatırım yaparsan çok iyi bir yatırım bence bugün düşerse yarın gene alacağım
    valla kardeş uzun vadeli yatırımda nereden alırsan al farketmez muhabbeti pek de doğru değildir %20 aşağıdan almak bileşik etkiyle 20 yıl sonra toplam paranın 3 kat fazla olması demek. sp500 3800 iken nerelerdeydin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
    Selam arkadaşlar..ZP9 ve ZP fonu hakkında bilgisi olan varmı?.. KKM maluö artık yok... Döviz mevduata direk yatırım yapan fon arıyorum.. Stopaj %10 mu bunlarda.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 246/735 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •