ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
fabrikada sıkıntı birtek tribün ve can çalışmıyor onunda
salı çarşamba start verilir poziyonaa geleceğini duydum
dün kükürt gemisi geldi bu gün yarın can sevkiyat gemisi geleceğini öğrendim
3.ceğreğin 2. gemisi olacak nasıl bir stoğumuz varsa her talebi karşılıyoruz
bi kaç dap anlaşması olduğu söyleniyor lakin beyefendi söylemiyor
kamyonlar ile her gün sürekli gübre çıkışı devam ediyor yurt içide tüketim mevcut
beyefendi elinde sopa ile bandırma da canı devreye sokmak fabrikada yatıyormuş
talep aşırı fazla sparişlere yetişmek zor umarım stok bitmez
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Her hangi bir birimde öyle aman aman bir aksaklık olsa kapa bildirim olur, olacak öyle ufak tefek aksaklıklar........
geçmişte erbos hissesi almıştım...o vakit topikteki bir dostumuz daha bilanço gelmeden ciroları topikte paylaşmış idi..tabi bunu içerideki bir dostunun yardımları ile yapmış idi...çok ilginç bir durum ortaya çıkmıştı..sonradan da bu bilgiyi birileri sosyal medyadan dile getirince kafası ağrımasın diye verdiği bilgileri zar zor sildirmiş idik...
mr mrs dostum sen de bandırmalı olduğuna göre bu tür bilgilere erişme imkanın olabilir diye düşünüyorum...gerçi senin gemi hesabı da iyidir ama bir de muhasebe gibi bir yerden alabileceğin rakamlar daha da güzel olur..tabi bunu gerekirse buradan değil de benim ile de özelden paylaşabilirsin...![]()
bizim ile çok özel kalması kaydıyla bu tür bilgiler paylaşan dostlar da oluyor...sır saklamasını da biliyoruz..![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
varsa tahtada spek hem pinti hemde malın teki...........
ceyrek- ceyrek yurt -içi dışı ayırmaya gerek yok gecen sene satılan toplam can 60.ooo ton yarısı iade
bu sene can şu daha 7.ayda 2**.ooo ton larda ton 150 usd civarı
daha önce canımız yoktu
gecen yıl 3ve 4. ceyreklerde 2019 ocak ayına kadar hiçbir ceşit ürün üretilmedi
satılan ürün ise komik rakamlardı
senin o dediğin rakamlara bandırmada ağa dışında en fazla ulaşan 2 kişi vardır
keşke ulaşa bilsek pozisyon alsak
lakin benim görsel ve parmak hesabı iyidir 460 lardan buyana yanıltmadı
para bağlamama rağmen iyi kötü ne varsa inanın topikte yazıyorum
firma ne durumda ise bir bir anlatıyorum
çalışan birisi benim kadar bigi sahibi olamaz