Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tunguska Yazıyı Oku
    abi sıfır dolar sıfır eurosu olan bir garibana çok ayıp ediyorsun,biz tuzu kurulardan değiliz,hayat mücadelesi veriyoruz ,mayış iyi ise benide al işe abey..
    birkaç gün önce 1.500.000 aktrol kadrosu kurduklarını ve algılara sanal medya üzerinden operasyon çektiklerini reyiz bizzat açıkladı. Kadro dolmuş kardeş. Odacısına kadar reelde kadrolaştılar. Maalesef sanal alem kadroları da dolmuş durumda. Sana da bize de ekmek çıkmaz buradan.

2. 6,1755 den ve 6,48 den dolar almışım. bugün hesap ettim faiz bazında 8k zarardayım. bu zararı karşılayabilmem için dolar kurunun en az 6,60 olduğu anda satınca karşılayabiliyorum. dolar alımını yanlış zamanda yaptığım için hata bende. kurban arefesinde almışım ilk partiyi. ama biliyorum ki herşey bir kıvılcıma bakıyor maalesef...

Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    6,1755 den ve 6,48 den dolar almışım. bugün hesap ettim faiz bazında 8k zarardayım. bu zararı karşılayabilmem için dolar kurunun en az 6,60 olduğu anda satınca karşılayabiliyorum. dolar alımını yanlış zamanda yaptığım için hata bende. kurban arefesinde almışım ilk partiyi. ama biliyorum ki herşey bir kıvılcıma bakıyor maalesef...
    2 yaz önce 3.5 dan dolar aldım bekledim haftalarca 3.4 3.3 falan gördü moralim bozuldu ,sonra bir hareket yaptı 3.5 u tekrar görünce az bişi zararla sattım dolarları.Yılı 4 le kapatınca ya dursaymış fena olmazmış dedim.Şimdi o bozduğum dolarların ne kadar ettiğini hesap bile etmiyorum.Tekrar dolara 5 üstünden 6 üstünden girdim kademeli olarak.Dolara derken altın aldım ,ben gram altını da bir nevi dolar sayıyorum.Şimdi finansal işler kumar masası gibidir, her gün ayrı el dağıtılır gibi düşünün.Geçen yılki oyun bitti.Şimdi başka kartlar dağıtıldı bu yıl başka el oynandı.2019 da başka el oynanacak ve ben gram altında biri olarak zerre kadar sıkıntı ve endişe duymuyorum.Benim aklıma göre bizim ekonomi mokoko durumunda, ağustosda izlenen sadece fragmandı.Global dalgayla asıl filmi izleyeceğiz.Saygılar sevgiler )))))))))

4.  Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    6,1755 den ve 6,48 den dolar almışım. bugün hesap ettim faiz bazında 8k zarardayım. bu zararı karşılayabilmem için dolar kurunun en az 6,60 olduğu anda satınca karşılayabiliyorum. dolar alımını yanlış zamanda yaptığım için hata bende. kurban arefesinde almışım ilk partiyi. ama biliyorum ki herşey bir kıvılcıma bakıyor maalesef...
    Vadeli işlemlerde değilsen ve para acil lazım değilse merak etmeyin dolar her zaman tadını aldığı yerleri aşarak üzerine oturmuştur. Sıkma canını. Şunu herkez biliyor. Kur+Faiz+Enflasyon girdabında cebelleşen hükümet yakayı kaptırmış durumda. Sanal tedbirlerle sonu uzatıyorlar. Oda bir yere kadar. Eninde sonunda ekonominin acı gerçekleri sanal tedbirleri darmadağan eder. venezuela nın adım adım çöküşünü anlatan bu videoda ülkemiz ile benzerlikler baya çok https://www.youtube.com/watch?v=zWjYbF_kfBA

5.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    İsinize gelmeyince maas kac oylemi,dolar yukselecek desem ooo ne isinize gelir,cok kisinin burda cani yakildi 7 den yuklediler 10 olacak diye...
    Beni 10 kez kaybedip yine onun pesinden giden.koyunlarla karistirma kocum.

y.t.degildir..
    % 50-100 götüne zam kazıkları girmiş halde sen kazandığını mı sanıyon len A101 ci

Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Onu bunu bilmem topic bu ara troll kaynıyor .....
    dolar yükselmeden önce gelirler elinde dolar olanlara sattırıp patronlarının almasını sağlarlar.
    bir halt olacağı yok.

7. alıntı

''Berat Albayrak ne demiş?
    "Acı bir reçete varsa bunu hep beraber üstleneceğiz."

Yani şimdi biz de mi sarayda yaşayacağız
    Biz de mi ejder meyveli smoooooothie içeceğiz
    Biz de mi 5 milyonluk makam aracına bineceğiz
    Biz de mi milyar dolarlık uçaklara bineceğiz

Ben varım!
    Yaz siz?😎 ''

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by senersen Yazıyı Oku
    Sn senersen senin gibi burda kac kisiye 10 olacak diye aldirlar,cok can yaktilar.

y.t.degildir..

Sayfa 247/1000 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •