Sayfa 248/529 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

1. Uzun zaman sonra an itibariyle! endeksten pozitif. Odas sayesinde mi bilmem. Ama 21.8 üzeri olmadan çok da almaya niyetim yok. Hayırlısı. Umarım yaniliriz. Temmuzu kıstas alsak bile emekli maaşları bile temmuzda ve şimdi iki zam aldı bu hala aynı ;)

ben, malsız çulsuz..... o, “Ne yardan, ne serden? ”

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Investing Türkiye ����
    @InvestingTR
    ·
    8d
    Türkiye ile Venezuela petrol, doğal gaz ve madencilik alanlarında iki ayrı mutabakat zaptı imzaladı
    Kaynak: tr.investing.com

4. 2 Aralık + 60 gün = 2 Şubat Cuma...

Bakalım ne olacak...
    Dil aslandır, yatar eşikte...

5. Cante borçlarını adı ve nedeni bilinmeyen bir sebeple sıfırladı. Nakit akımından gelen para ile güneş/rüzgar yatırımı yapacağım deseydi hisse fiyatı çok daha yükseklerde olurdu...

Orada bir yerlerde kuyu işleteceğiz diyor. Tam peri masalı. Ben üç kuruş paramı bu peri masalına koyuyorum...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    1-26 ocak arası PTF
    2023 de 3400
    2024 de 1961..........düşüş=%73

dolar bazında 18.1 cent ten 6.5 cente düşmüş; dolar bazında %178 düşmüş...
    5 günde 1961 den 1943 ortlamaya düştü...ocak ayı bitti, karakışta bile fiyatlar düşük..böyle gider ise, 2 çeyrekte çok daha düşer...

7. Zorla mı aldırdılar sana?

5 günde 1961 den 1943 ortlamaya düştü...ocak ayı bitti, karakışta bile fiyatlar düşük..böyle gider ise, 2 çeyrekte çok daha düşer...

--adam olacak çocuk, kakasından belli olur demiş, atalarımız...

--adam olacak şirket, internet sitesinden belli olur...http://multiserviciostomlam.com/

......bunların, kapsamlı bir petrol tecrübesi olmayan, sermayesi, teknolojisi, ekipmanı ve herhangi bir önemli insan kaynağı olmayan, evrak çantası şirketleri oldukları............ demişti şair.

https://petroleumag.com/gran-quincal...re-para-pdvsa/
    --aradan 8 gün geçti hiç mi haber değeri yok...

--sitede hiç kimsenin adı sanı yok, sahibi kim-kimler?, kurumsal mail adresi bile yok...

--petrol üretimi-çıkarımı ile ilgili en ufak bir emare dahi yok...
    --adam olacak şirket internet sitesinden belli olur demiş atalarımız...

--iki ay geçti, en ufak bir değişiklik yok, TÜRKİYE nin kendi kulvarında en büyük termik santrali şirketlerinden biri % 60 nı alıyor, haber bile olmuyor...

Sayfa 248/529 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •