Pandeminin ekonomik etkileri halen tam atlatılabilmiş değil. Tüm dünyada pandemi yardımları adı altında basılan para dünyada enflasyon yarattı. Resesyon söylentileri vs. tedarik zincirinde problemler devam ediyor. Dünyada talep halen istenilen seviyelerde değil. Dolayısı ile bir çok sektörde miktarsal olarak küçülme veya yerinde sayma durumu var.
İşler normale döndüğünde Ereğli ve İsdemir de pazardaki payına göre kendine düşeni alacaktır diye düşünüyorum.
Çelik hayatımızda hep var olacak.
BOF tesisler de hep var olacak kafanızı çok yormayın yeşil enerji karbon vs. gibi konulara

Ereğli ve İsdemir Türkiye'nin stratejik öneme sahip önemli sanayi şirketlerindendir. Yatırım yapması zorunlu şartlar oluştuğunda bunun en iyisini yapmaya muktedirdir.
Allah nasip ederse bu yıldan itibaren Ereğli temettülerini artık 5'e böleceğim,
Kendi BES hesabıma tavandan ödeme
Hanımın BES hesabıma tavandan ödeme
Bir tane ayrı fon portföyü yaptım oraya yine BES kadar ödeme
Hanıma 2 adet 20'şer gram bilezik.
Kalanlarda tekrar Ereğli olacak.
Şirketle ilgili çok kötü bir durum olmazsa 10-15-20 yıl bu döngüde devam etmeyi planlıyorum ömrümüz olursa inşallah. Ondan sonra tam emeklilik dönemi.
Daha önce yazmıştım ömrümü tamamladığımda 1/10.000 pay sahipliği miras bırakmak istiyorum çocuklarıma. İnşallah nasip olur arkamızdan dua ederler.
Yer İmleri