Sayfa 249/287 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon
Arama sonucu : 2289 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    geçen sene bu zamanlar malı boşalttım..yüklü almıştım hemde..şimdi mal yok..sıfır..olmadığı için olumsuz değilim..
    çünkü mal değilim..görüyorumki bana bu piyasa bişey vermeyecek..aksine 2008 gibi çalacak benden..3-5 le hırsızın götünü beklemem..
    Basitçe söylemek gerekirse,
    kısa vadeli işlemlerle hileli piyasalarda kumar oynamaktan ziyade, Büyük Resmi doğru bir şekilde görmen güzel..

2. Ümit Özdağ davası ve medya operasyonları olumsuz etkileyebilir ben uzağım borsayı denk gelirse al sat hisse taşımam.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ümit Özdağ davası ve medya operasyonları olumsuz etkileyebilir ben uzağım borsayı denk gelirse al sat hisse taşımam.
    borsanın yükselmesine veya düşmesine haber veya neden aramaya gerek yok. Teknik önden gider haber sonradan zaten gelir. Bu son yaşanan yükselişi mayıs ortasında yazmıştım buraya. aylık usd cinsi grafik buralarda taban yapmaya çalışıyor demiştim. Bu ay sonu usd cinsi kapanış önemli.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme†suçlamasıyla tutuklu bulunduğu davanın ilk duruşması bugün saat 10.30’da Silivri’deki Marmara Cezaevi'nde görülecek.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Açıklama

Bankamız 751 milyon ABD Doları ve 513,45 milyon Euro tutarında 367 gün vadeli sürdürülebilir sendikasyon kredisi anlaşmasını imzalamıştır. Sendikasyon kredisinin, en yüksek tutarla katılan bankalara ait bölümünün toplam maliyeti; ABD Doları dilimi için SOFR+%1,60, Euro dilimi için Euribor+%1,35 olarak gerçekleşmiştir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Is Bankası,
    751 milyon dolar ve
    513 milyon Euro
    tutarında sendikasyon kredisi sağlamış.

7. ABD nin derdi İran değil Çin. Onu da bir bakın bakalım adamlar elektrik tüketiminin çoğunu hangi kaynaklardan sağlıyor. Petrol doğalgaz çıkartarak Çinle başa çıkamazsın. Brent 250 USD olursa AB nin işi zor. Rusyaya da Ukraynada hiç bir güç engel olamaz o zaman.ABD de de TRUMP sıkıntı yaşar.

İsraili mutlu edeceğim diye ABD böyle bir denklem oluşturamaz.Zaten şuan okeye dönüyor.ÇİN+İngiltere ABD yi yer.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

ABD-Çin arasında Londra’da iki gündür devam eden ticaret görüşmeleri bugünde devam ediyor. Teknik detaylalar üzerinde çalışmaların devam ettiği toplantılarda anlaşma taslağının çıkması durumunda güvenli liman talebinde azalış görülebilir. Bugün ABD TÜFE verisi açıklanacak. Nisan ayında ABD enflasyonu aylık yüzde 0,20 ve yıllık yüzde 2,30 olarak gerçekleşmişti. Bugün açıklanacak Mayıs ayı enflasyon verisinin
    aylık yüzde 2,50’luk bir artış ile bir miktar yüksek gelmesi bekleniyor. FED’in toplantısı gelecek hafta 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Enflasyon verisinin beklentilerden yüksek gelmesi FED’in faiz indirim patikasından uzak durmasına neden olabilir. Altın fiyatlarında kar satışı görülebilir. Beklenti altında bir sonuç elde edilmesi durumunda piyasalarda FED’e yönelik faiz indirim beklentileri artabilir, değerli metal talep görebilir. Ekonomik tarafta ise ABD verileri ve siyasi kararları piyasa tarafından belirsizlik olarak okunuyor. Bütçe açığının tartışıldığı yerde vergi indirimi kararı alınması da yeni sorulara yol açabilir.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

Sayfa 249/287 İlkİlk ... 149199239247248249250251259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •