Anket Sonuçlarını Gör: YSK'nın İBB Başkanlığı Seçimini İptal Etmesini Doğru Buluyor musunuz?

Oylayan
66. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Evet

4 6.06%
  • Hayır

58 87.88%
  • Çekimser

1 1.52%
  • bana ne, keyfime bakarım, hayatımı yaşarım.

3 4.55%
Sayfa 25/30 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
Arama sonucu : 240 madde; 193 - 200 arası.

Konu: 23 Haziran İstanbul Seçimlerinde Neler Olacak ?

YSK Başkanı Güven: "İstanbul seçim müdürlüklerinde görev yapan müdürler ve diğer sorumlular hakkında disiplin soruşturması başlatılmıştır /Son dakika

YSK Başkanı Güven: "Seçimlerdeki usulsüzlükler dikkate alınarak 13 seçim müdürü başka illere görevlendirilmiştir" / Son dakika

YSK Başkanı Güven: "Kanuna aykırı görevlendirme yapan ilçe seçim kurulu başkan ve diğer sorumlular hakkındaki suç duyurusu HSK'ye gönderilmiştir" / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de Trabzon Dernekleri ile bayramlaşma programına katıldı. Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne "İt" dediğini söyledi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Esenler'de Trabzon Dernekleri ile bayramlaşma programına katıldı. Soylu, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne "İt" dediğini söyledi.
    Adamın dengesini bozdular. Bu kadar güleç, bu kadar naif bir insana ben bile yakıştıramadım. Neticede VİP i kapattıran Soylu dur ve vali neticede bir emireridir. Aslında sözü Soylu ya söylese daha isabetli olurdu. Ne olursa olsun devletin valisine bu hakaret şık olmamıştır.İmamoğlu nu yeniden eski çizgisinde görmek istiyoruz. Sağlıklarla kalın.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Milleti İttifakı'nın CHP'li adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı canlı yayın programı TRT ekranlarında olacak.

5. Habertürk-Didem Arslan ın hakkıydı aslında...Nispeten daha tarafsız olurdu...

Binali Yıldırım: "CHP adayının Ordu valimize söylediği söz asla kabul edilemez, şiddetle kınıyorum"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu : (Koç grubunu ima ederek ) Gezi olaylarında Taksim'deki otellerini tahsis edenler, bugün uçaklarını tahsis ediyor.

Uğur Dündar : 2 adayın katılacağı programda Moderatörlük yapmama kararı aldım

Sayfa 25/30 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •