Originally Posted by Webster Ustadim tatildeyiz Ben ve cevrem Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. Hayat size güsel.
Varan biiiir https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/...orlar-5414160/
Originally Posted by melihsah Giriş için minimum 100.000-TL gerekiyor. Yanlız kazanç belli bir miktarı geçerse %20 kesinti yapılıyor bu fonda. Originally Posted by r.lucas En az 100 bin lira ile giris yapiliyor lakin , nitelikli yatirimci olma sarti araniyor . O zaman nitelikli yatırımcı olursak 100.000 TL ile girebiliriz. %20 de performans ücreti ödeyeceğiz. Teşekkürler arkadaşlar
Originally Posted by verytired Mustafa hocam bu bir sözcük oyunu mu, biz şu an niteliksiz miyiz..gülme geliyor bunu hem yazarken hem okurken Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım
Originally Posted by admustafa Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım .......😂😂👍
Originally Posted by Maydonozcu Kamil Tatilde bile para kazanıyorsunuz üstadım. Hayat size güsel. Kaybettiklerimi diyelim ustadim 15 inde zararim tam 26 k olmustu😃
Originally Posted by admustafa Nitelik var ama 1 milyon metelik yok üstadım Pangaci ustadim Gelin calistiginiz bankanin parasiyla acc alalim 😃😃😃 Kari bolusuruz
Fon harici kazandirma calismalarimiz devam ediyor... Carsamba gunu a101 de kuruyemiste %25 indirim var. Amme hizmeti...
Forum Rules
Yer İmleri